Antena Meniu Search
x

Video Un selfie i-a costat un dosar penal pe 3 fraţi din Galaţi. Prinşi de jandarmi cu droguri asupra lor, în timp ce se pozau cu o sticlă de bere în faţa Jandarmeriei

Operaţiune de amploare în Iaşi şi Cluj. 12 persoane, dintre care 4 minori, au fost reţinute, după ce s-a descoperit că fac parte dintr-o reţea de trafic de droguri de tipul cristal, canabis și ketamină.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 09:33

Vezi și

Aceştia ar fi comercializat substanţele interzise mai multor persoane, printre care şi eleviilor din Iași, care au devenit la rândul lor distribuitori. În urma percheziţiilor, poliţiştii BCCO şi DIICOT Iaşi au descoperit 2 kilograme de substanţe de tip cristal, 57.000 de lei şi 5.600 de euro, dar şi arme. 

Iar în Galaţi, o fotografie i-a costat 1.500 de lei şi un dosar penal pe trei fraţi. Unul dintre tineri a fost prins de jandarmii din Brăila cu un pliculeţ cu droguri asupra sa. Cei trei, cu vârste între 16 şi 22 de ani, făceau un selfie cu o sticlă de bere, chiar în faţa sediului Jandarmeriei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un selfie i-a costat un dosar penal pe 3 fraţi din Galaţi. Prinşi de jandarmi cu droguri asupra lor, în timp ce se pozau cu o sticlă de bere în faţa Jandarmeriei