Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de nici doi ani. Micuţa s-a stins după ce şi-a prins capul într-un cadru de pat. Accident devastator în casa din Anglia

Durere de nedescris. Un copilaș a murit la doar câteva luni după ce și-a blocat din greșeală capul într-un cadru de pat, în camera mamei sale. Jessica Farrer avea doar 17 luni când accidentul îngrozitor a avut loc. Cu inima împietrită de durere, familia se pregăteşte acum de înmormântare. 

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 14:09

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de nici doi ani
Sfârşit tragic pentru o fetiţă de nici doi ani - GoFundMe

Era doar o dimineață normală de duminică pentru micuţă și familia ei, în timp ce leneveau uitându-se la televizor în casa lor din Hertfordshire, Anglia. Jessica și fratele ei Daniel stăteau întinși pe patul mamei sale, care avea un cadru de pat din metal. În încăpere, la acel moment, se afla şi mama, potrivit The Sun

Mama, Clair Robertson, în vârstă de 41 de ani, și-a amintit că Daniel se afla la picioarele patului, în timp ce ea stătea sprijinită pe nişte perne şi urmărea ceva la televizor. O clipă mai târziu, femeia și-a dat seama că nu își vede copilul.

Clair a sărit din  pat și a găsit-o la picioarele patului, cu capul prins în cadrul metalic. A eliberat-o repede pe Jessica și s-a grăbit să sune serviciile de urgență: ''Am deschis ușa din față și am țipat după ajutor, eram conștientă că eram doar eu și copiii în casă. Am început să fac manevre de resuscitare, am salvat doi oameni în trecut, inclusiv pe mama mea când eram mai tânără, așa că am încercat să rămân calmă''.

Micuţa a ajuns să salveze alte trei destine

Pe acelaşi subiect

Jessica a fost transportată de urgenţă cu un elicopter. Părinților fetiței li s-a spus că creierul ei nu mai avea oxigen, iar sângele ei era foarte acid. De asemenea, li s-a spus că, dacă se trezește, ''ar fi un copil diferit față de fata pe care o cunoșteau''.

În cele din urmă, decesul a fost declarat pe 8 martie. Cu toate acestea, micuţa a reușit să salveze trei vieți, deoarece organele i-au fost donate, având chiar o grupă de sânge rară - AB pozitiv. Jessica a salvat un copil, un bărbat de 30 de ani și un băiețel de aproximativ aceeași vârstă cu ea.

Mama ei a afirmat: ''A fost un miracol, avea o grupă de sânge atât de rară. Creierul ei a fost afectat catastrofal, dar corpul ei era perfect pentru a-i putea salva pe alții''. Înmormântarea va avea loc pe 6 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sfârşit tragic pentru o fetiţă de nici doi ani. Micuţa s-a stins după ce şi-a prins capul într-un cadru de pat. Accident devastator în casa din Anglia