Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tată şi fiu, executaţi în propria casă, la câteva ore după ce bărbatul de 32 de ani a câştigat custodia copilului. Durere mare şi lacrimi, în Anglia

Tată şi fiu, executaţi cu sânge rece, la doar câteva ore după ce bărbatul de 32 de ani a câștigat bătălia pentru custodia fiului său de șase ani. Joshua Dunmore și tatăl său, Gary, în vârstă de 57 de ani, au sărbătorit împreună cu doar câteva ore înainte de a fi împușcați mortal, miercuri, în casele lor aflate la câţiva kilometri distanţă. Tragedia a avut loc în Cambridgeshire, Anglia. 

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 10:16

Anchetatorii susţin, potrivit ultimelor rapoarte, că Joshua a fost ucis la ora 21:00. Tatăl său, bunicul copilului, a fost ucis la ora 21.37. Bărbatul de 32 de ani tocmai câștigase o bătălie pentru custodia fiului său, despre care prietenii au spus că îl adora. Bătălia în instanţă a început din cauza temerilor că mama copilului ar fi vrut să plece cu cel mic în SUA, alături de noul ei partener.

Trei arestări, după crimele cu sânge rece

La primele ore ale dimineții de joi, un bărbat de 27 de ani și o femeie de 33 de ani au fost arestați la un hotel de lângă Cambridge. Un al treilea bărbat, în vârstă de 66 de ani, a fost şi el arestat de poliţişti, lângă Worcester. Un Peugeot 208 alb a fost recuperat împreună cu o pușcă lăsată în mașină. Poliția a confirmat că bătălia pentru custodie este una dintre pistele principale ale anchetei.

Noul partener al mamei copilului este american și plănuiau să ducă băiatul în SUA dacă ea câștiga custodia, a declarat un prieten: ''De aceea, Josh a trebuit să ceară custodia completă, să o împiedice să-l ia acolo. El a câștigat cazul''. Un alt prieten a adăugat: ''Acest act este dincolo de malefic, este premeditat și dezgustător. Ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai bună zi din viața lui a ajuns să fie ultima lui, ziua în care a fost ucis. Este pur și simplu îngrozitor''.

Pe acelaşi subiect

Josh s-a despărțit de mama copilului, o asistentă, la ceva timp după ce băiatul s-a născut, în 2015. Ea s-a recăsătorit cu un aviator și plănuia să se mute în SUA cu el și copilul dacă câștiga custodia. Josh avea propria sa firmă de construcții. Îi mergea foarte bine în general, avea mulți prieteni. "Josh a fost incredibil cu fiul său. Și acum nu va fi acolo pentru el. Și nici bunicul său. Pur și simplu nu există cuvinte pentru cât de îngrozitor este!", a declarat un apropiat, potrivit The Sun

Prietena lui Joshua, Demi-Rae Jenny, a scris pe Facebook: ''O să-mi fie dor de tine, ai fost o persoană și un tată extraordinar și nu-mi vine să cred. O să te iubesc mereu și îmi voi aminti mereu de râsetele și glumele noastre. Odihneşte-te în pace, Josh!".

Un vecin a declarat că ofițerii au cerut filmări de pe camerele de supraveghere și când le-au verificat au văzut o mașină albă trecând de două ori. La a doua trecere, vehiculul s-a oprit și cineva a deschis portbagajul.

În acest moment, poliţiştii nu caută şi alte persoane care ar putea fi implicate în execuţia cu sânge rece: ''Ne concentrăm pe acele persoane care sunt în custodie, sunt cunoscute decedatului, și au avut contact recent''. Oamenii legii urmează să stabilească dacă aceeași armă a fost folosită în ambele locații. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Tată şi fiu, executaţi în propria casă, la câteva ore după ce bărbatul de 32 de ani a câştigat custodia copilului. Durere mare şi lacrimi, în Anglia