Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Sfârşit tragic pentru o majoretă de 15 ani. A murit spulberată de un camion în timp ce se plimba cu bicicleta, în Florida

Kendra Ahrens este majoreta din Florida care a fost ucisă în timp ce se dădea pe bicicletă. Un camion poştal a intrat cu putere în fata de 15 ani în timp ce se întorcea spre casă.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 17:09

Tragedie în Florida. O majoretă de 15 ani, spulberată de un camion în timp ce se plimba cu bicicleta
Tragedie în Florida. O majoretă de 15 ani, spulberată de un camion în timp ce se plimba cu bicicleta

Adolescenta a fost lovită miercuri după-amiază de un camion pe Bulevardul Santa Barbara, în timp ce se întorcea de la locul său de muncă. Kendra era majoretă la liceul Cape Coral din Florida, iar pe timpul verii lucra la parcul acvatic Sun Splash Family. La scurt timp după accident, echipele de știri au surprins camionul oprit înconjurat de poliție, precum și bicicleta de munte a lui Kendra, încă pe trotuar. De atunci, pe porţiunea de drum unde a fost lovită se află un memorial în amintirea fetei de 15 ani. 

Cauza accidentului rămâne încă incertă, potrivit Daily Mail. Totuşi, unul dintre localnici crede că majoreta a fost lovită în timp ce dădea colţul pe Santa Barbara, una dintre cele mai aglomerate străzi: "Această intersecţie este foarte periculoasă pentru bicicliști și îmi pare rău să spun că cineva a fost rănit aici. Este trist".

Joey Milligan, angajat al unui parc de distracţii din apropiere, a declarat:  "Am avut un grup de trei persoane aici, în momentul incidentului. Nu au văzut nimic, dar cu siguranță au auzit frâne". 

Articolul continuă după reclamă

Declaraţiile prietenilor

Pe acelaşi subiect

Ea va fi reţinută ca "o fată dulce și plină de viață" a cărei "viață a fost curmată prea devreme" - de către prieteni care au spus că "a fost iubită de atât de mulți oameni".

"Jucam șah după antrenamentele de wrestling și majorete și era atât de frustrată pentru că nu înțelegea cum să joace", a scris un prieten pe necrologul online al adolescentei. Altul a adăugat un videoclip cu cei doi: "De fiecare dată când dormeam la mine acasă, mergeam mereu în jacuzzi. Era un fel de rutină". Adăugând o fotografie cu cei doi așezați la un restaurant, alt prieten și-a amintit: "Prima noastră cină împreună. Kendra a fost atât de fericită că a ajuns să mă răsfețe".

Ancheta rămâne în desfăşurare şi este condusă de Departamentul de Poliție din Cape Coral.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » Sfârşit tragic pentru o majoretă de 15 ani. A murit spulberată de un camion în timp ce se plimba cu bicicleta, în Florida