Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, Ioane! Zici că zboară, să mor eu!" Ultimele secunde din viața lui Andrei, tânărul care a fost condus spre moarte de prietenul său

Au apărut imagini dinaintea accidentului întâmplat în urmă cu trei luni, în comuna Dobreşti, judeţul Argeş, în care un tânăr de 19 ani a murit pe loc.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 07:58

Vezi și

- E zero acum. O sută. A luat sută de mult. Două sute. Mamă, Ioane! Zici că zboară, să mor eu!

A zburat spre moarte

 Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Andrei. Filmarea a fost făcută chiar de el, cu câteva secunde înainte să-şi găsească sfârşitul. Tânărul se afla în maşină cu un alt bărbat, de 28 de ani, iar la un moment dat, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi-a intrat frontal într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, maşina a fost proiectată într-un copac și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Pentru pasagerul din dreapta nu s-a mai putut face nimic, iar șoferul se află şi acum într-un spital din străinătate, în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Mamă, Ioane! Zici că zboară, să mor eu!" Ultimele secunde din viața lui Andrei, tânărul care a fost condus spre moarte de prietenul său