Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un bărbat care a făcut bungee jumping de pe una dintre cele mai înalte platforme din lume. După ce a reușit săritura, i s-a făcut rău în mod inexplicabil

Un turist în vârstă de 56 de ani a murit în mod tragic după ce a reușit să facă bungee jumping de pe una dintre cele mai înalte platforme din lume, aflată pe o clădire din China. Cel care și-a găsit sfârșitul în acest fel este un bărbat din Japonia, care a murit în mod tragic după ce a sărit de pe Turnul Macau, situat pe coasta de sud a Chinei. Potrivit The Mirror, bărbatul a început să aibă probleme de respirația la scurt timp după ce a făcut saltul de la înălțimea de 233 de metri din în jurul orei locale 16.30, pe 3 decembrie.

de Adrian Popovici

la 04.12.2023, 18:26

Bărbat care sare cu coarda elastică de pe Macao Tower, imagine cu caracter ilustrativ
Un bărbat a murit după ce a reușit un salt cu coarda elastică de la 233 de metri. Firma organizatoare a deschis o anchetă - Shutterstock

Presa locală notează că bărbatul a fost dus la un spital din apropiere pentru a primi îngrijiri de urgență dar, din nefericire, medicii de acolo l-au declarat mort.

După ce bărbatul a fost dus la spital și vestea decesului său a fost făcută publică, reprezentanții companiei care gestionează salturile din Turnul Macau, Skypark by AJ Hackett, au anunțat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Înainte de a sări de pe turn, clienții sunt rugați să dezvăluie orice afecțiuni medicale care i-ar putea pune în pericol, inclusiv bolile de inimă, hipertensiunea arterială, diabetul și chiar intervențiile chirurgicale pe care le-au suferit în trecut.

Cât costă cel mai înalt salct cu coarda elastică din lume?

Pe acelaşi subiect

Turnul în sine are o înălțime de 338 de metri, dar platforma de bungee jumping se află la 233 de metri. Cei care vor să facă cel mai înalt salt cu coarda elastică din lume trebuie să plătească echivalentul a 282 lire, aproximativ 1.630 de lei.

Skypark a operat peste patru milioane de salturi de succes, iar compania se mândrește cu un "record de siguranță perfect". Pe site-ul său web se anunță: "Ne străduim să atingem un nivel ridicat de siguranță pentru clienții și echipajul nostru."

Mulți turiști au lăsat recenzii pozitive despre experiența lor, unul dintre ei scriind: "Să fac cel înalt salt cu coarda elastică de pe planetă a fost de-a dreptul uluitor, saltul a fost chiar mai uimitor decât mă așteptam". Un altul a adăugat: "Asta a fost pe lista de dorințe a mea de când am venit în China în 2019. A trebuit doar să aștept ca Covid să se oprească puțin pentru a mă putea întoarce în Macao."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru un bărbat care a făcut bungee jumping de pe una dintre cele mai înalte platforme din lume. După ce a reușit săritura, i s-a făcut rău în mod inexplicabil