Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic pentru un bebeluş. La doar 12 zile a fost sfâşiat de câinele familiei, în Anglia. Părinţii copilului vor fi judecaţi pentru neglijenţă

Părinții unui bebeluș de 12 zile, din Marea Britanie, ucis de un câine, vor fi judecați anul viitor în legătură cu moartea nou-născutului.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 22:07

Bebeluşul avea 12 zile în momentul în care a fost atacat de câine
Bebeluşul avea 12 zile în momentul în care a fost atacat de câine - Twitter

Elon Jase Ellis-Joynes a fost atacat de câinele Chow Chow în propria casă din Doncaster, acolo unde locuia cu părinţii săi, potrivit BBC. Câinele, extrem de agresiv, l-a muşcat pe micuţ atât de tare încât copilul nu a rezistat şi a decedat.

Stephen Joynes, în vârstă de 36 de ani, și Abigail Ellis, în vârstă de 28 de ani, sunt acuzați de neglijenţă, după ce ar fi lăsat câinele în apropierea celui mic fără botniţă. Cuplul, care neagă acuzația, va fi judecat la Sheffield Crown Court, anul viitor pe 11 iulie, au decis magistraţii. Celor doi, Joynes și Ellis, li s-au acordat cauțiune necondiționată înainte de următoarea lor înfățișare în instanță. Potrivit anchetatorilor, băiatul prezenta semne de viaţă în momentul sosirii exhipajului de ambulanţă, dar din cauza rănilor, acesta a decedat câteva ore mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sfârşit tragic pentru un bebeluş. La doar 12 zile a fost sfâşiat de câinele familiei, în Anglia. Părinţii copilului vor fi judecaţi pentru neglijenţă