Antena Meniu Search
x

''Şi noi suntem morţi.'' Lacrimi de durere după un accident tragic pe o autostradă din Italia. Aurora avea doar 22 de ani

Imagini de coşmar pe o şosea din Italia. Aurora, o tânără de doar 22 de ani, s-a stins din viaţă după ce maşina pe care o conducea s-a izbit cu putere de un alt autoturism. În urmă lasă acum o familie îndurerată care nu îşi poate imagina viaţa fără ea. 

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 19:04

Aurora avea doar 22 de ani
Aurora avea doar 22 de ani - Il Messaggero; Facebook

Aurora locuia în Collemarino împreună cu familia ei. Din nefericire, viața i s-a destrămat brusc în urma unui accident teribi. Rănit, dar nu grav, celălalt șofer, în vârstă de 21 de ani, din Polverigi, a reuşit să scape cu viaţă, în timp ce fata s-a stins din viaţă pe loc, notează Ancona Today

Aurora a murit pe loc în urma impactului devastator

Cel mai probabil, tânăra se întorcea de la muncă, fiind la volanului unui Alfa 147, când s-a izbit violent de un Opel Astra. Ciocnirea nu i-a dat nicio șansă. Oamenii legii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele morţii, dar şi un dosar penal.

Cadavrul tinerei Aurora a fost depus la casa funerară din San Biagio di Osimo, însă oamenii legii au specificat încă de la început că vor să efectueze şi o autopsie. Tânăra lucrase în trecut ca barman la Bar del Disco, la Palombella. Înmormântarea nu a fost pusă la punct până la acest moment. 

Vestea morții a adus multă durere în cartierul unde Aurora era cunoscută și îndrăgită. ''O fată însorită, o fată muncitoare, pasionată de animale'', își amintește Calogero Corradini. Chiar și în lumea voluntariatului, Aurora și familia ei erau cunoscute și apreciate. Bunicul a fost militar al Crucii Galbene din Ancona.

Mama tinerei a scris pe Facebook, la scurt timp după tragedie: ''În seara asta am murit și noi''. Fratele a adăugat: ''Întotdeauna ai fost o fată drăguță, iubitoare, fantastică, îmi frânge inima știind că nu vei mai fi alături de noi, ne este dor de tine sora mea. Odihnește-te în pace, iubirea mea!'', conform Il Messaggero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » ''Şi noi suntem morţi.'' Lacrimi de durere după un accident tragic pe o autostradă din Italia. Aurora avea doar 22 de ani