Antena Meniu Search
x

Video Şi-a filmat moartea şi ucigaşul: ultimele clipe din viaţa fetei de 15 ani, aruncată prin parbriz într-o râpă de 5 metri. Şoferul drogat din UK a scăpat cu răni minore

O tânără a filmat, fără să ştie, ultimele sale clipe de viaţă, dar şi unul din factorii care au dus la moartea ei tragică. Viaţa i-a fost curmată brusc, la doar 15 ani, în timp ce era pasageră în maşina condusă de un prieten de familie de 24 de ani. Se îndreptau spre locul unde urma să ia cina, alături de mai multe rude. Nu avea să mai ajungă acolo niciodată: un accident teribil a ucis-o pe loc.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 18:09

Fata şi-a filmat sfârşitul
Fata şi-a filmat sfârşitul - Lancashire Police

Bonney-Rae Barrow, în vârstă de 15 ani, era pasageră pe locul din dreapta şoferului, un băiat de 24 de ani care inhala gaz ilariant. L-a filmat chiar în timp ce folosea substanţa, cu câteva clipe înainte ca maşina să izbească în plin o barieră metalică uriaşă şi să se prăbuşească în gol mai bine de 5 metri, într-o râpă.

Fata şi-a filmat sfârşitul

Accidentul cumplit s-a petrecut în Marea Britanie, în luna iulie a acestui an. Potrivit The Sun, şoferul de 24 de ani, pe nume Cameron Hughes, a fost închis pentru moartea lui Bonney-Rae. Acesta o aducea pe adolescentă din Manchester, pentru a lua cina cu mai multe rude, în Lancashire.

Tânăra pasageră a surprins în imagini clipele dinaintea impactului, când prietenul său de familie acordă, în mod evident, mult prea puţină atenţie condusului. Inhala gaz ilariant, dansa cu mâinile sus, fără să ţină volanul şi stătea pe telefon, fără să-şi arunce măcar ochii la drum.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pedeapsa primită de şofer

Poliţiştii au declarat că au primit mai multe apeluri în legătură cu camioneta care circula haotic, cu mai bine de 100 km/h. Doar 35 de minute a durat drumul lui Bonney-Rae, înainte de accidentul tragic. Hughes trebuia să vireze la stânga, pentru a ieşi de pe drumul A56, la Huncoat. Maneva a eşuat însă, iar maşina a căzut într-o râpă de 5 metri.

Bonney a fost azvârlită prin parbriz, în vreme ce Hughes a căzut din maşină, dar a scăpat cu răni minore. Niciunul dintre ei nu purta centura de siguranţă. Cameron Hughes a recunoscut că a condus imprudent şi a fost condamnat acum la şapte ani şi jumătate de închisoare. În plus, nu va putea conduce timp de opt ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Şi-a filmat moartea şi ucigaşul: ultimele clipe din viaţa fetei de 15 ani, aruncată prin parbriz într-o râpă de 5 metri. Şoferul drogat din UK a scăpat cu răni minore