Antena Meniu Search
x

"Se antrena să câştige". Culturistă ucisă pe loc de un şofer băut, într-un accident înfiorător, în Brazilia. Prietena ei din copilărie şi-a dat ultima suflare la spital

Tragedie în Brazilia. O tânără culturistă și prietena ei au fost ucise de un şofer băut, după ce acesta le-a izbit puternic maşina, care circula regulamentar, într-o intersecţie din oraşul Boa Vista. 

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 12:42

Ariane Real da Silva, în vârstă de 31 de ani, și Layse Sampaio da Conceicao, în vârstă de 28 de ani, au murit din cauza rănilor multiple după ce mașina lor a fost distrusă în jurul orei 5 dimineața, sâmbătă, în Boa Vista, Brazilia. 

Mamă a unui copil, Ariane a fost ucisă pe loc în accidentul de groază - lăsând în urmă un băieţel de doar 15 luni. Impactul a fost atât de violent încât piciorul ei drept a fost complet tăiat și a fost aruncată de pe scaun, în ciuda faptului că purta centură, relatează The Sun

Prietena din copilărie a Arianei a murit la spital

Prietena din copilărie a Arianei, Layse, își lasă în urmă fiul de cinci ani, precum și pe soțul ei. A fost scoasă de pe scaunul șoferului și dusă la urgenţe în stare critică. Avea leziunile multiple pe faţă şi pe corp, inclusiv o acumulare de sânge între plămâni și peretele toracic. Deşi a fost operată, a murit în urma unui stop cardiac. 

Șoferul vinovat de accident, Fernando Takao Marisihiqui Filho, a fost acuzat de crimă. Tânărul de 23 de ani și pasagerul său în vârstă de 27 de ani au fost, de asemenea, duși la urgenţe, dar cu răni ușoare. Polițiştii au spus că Fernando mirosea a băutură în timp ce era interogat şi că avea ochii roşii. După ce a fost externat, a fost dus la o secție de poliție.

Tânărul ar fi băut înainte de a se urca la volan

Se presupune că mergea cu 96 km/h într-o zonă cu o limită de 59 km/h. Tânărul ar fi băut vodcă cu câteva momente înainte de accident, dar şi patru cutii de bere în acea noapte. Cu toate acestea, nu a fost testat cu etilotestul, potrivit rapoartelor.

Fernando a fost acuzat inițial de omor din culpă, dar procurorii au reușit să-i determine pe judecători să treacă acuzația la crimă. Studentul la inginerie, care nu avea antecedente penale, se află în arest preventiv. "Nu a avut nicio intenție să provoace acest lucru și nu ar dori niciodată să provoace moartea cuiva", a declarat avocatul său, Lucio Tonelli.

Ariane a câștigat locul 1 la debutul ei în competiția Miss Bikini de la Boa Vista în 2016. Ea se antrena pentru competiția de culturism Roraima Classic, ce va avea loc în aprilie 2024. Prietena ei, profesoara de educație fizică, Nayara dos Santos Souza Barros, în vârstă de 34 de ani, a declarat pentru presa locală: "Sunt tristă pentru că urma să câștige. Ea se antrena deja; a avut vise mari și a fost foarte muncitoare și dedicată".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Se antrena să câştige". Culturistă ucisă pe loc de un şofer băut, într-un accident înfiorător, în Brazilia. Prietena ei din copilărie şi-a dat ultima suflare la spital