Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Și-a pierdut întreaga lume într-o clipă". O fetiță de 11 ani a rămas fără părinți și fără cele două surori, după un accident de groază în UK

Incident tulburător în Anglia. O fetiță de 11 ani și-a pierdut întreaga familie după ce mama, tatăl și cele două surori au murit într-un accident rutier. 

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 15:58

O fetiță de 11 ani a rămas fără părinți și fără cele două surori, după un accident de groază în UK
O fetiță de 11 ani a rămas fără părinți și fără cele două surori, după un accident de groază în UK - Facebook / YappApp

Shannen Morgan, Shane Roller și cei mai mici copii ai lor, Lillie și Rubie, dar și alte două persoane au murit și ele în accident după ce un Ford Focus, în care se afla familia, s-a ciocnit violent de o motocicletă, potrivit The Sun.

Șase oameni au murit în accident

"Și-a pierdut întreaga lume într-o clipă. În ciuda pierderii sale inimaginabile, ea dă dovadă de o putere incredibilă în fiecare zi”, a spus un apropiat care strânge bani pentru a o ajuta pe micuță să se descurce în viitor. 

Articolul continuă după reclamă

Accidentul a fost fatal pentru toți cei implicați. Familia copilei de 11 ani a murit pe loc, după ce mașina s-a ciocnit cu o motocicletă și a luat imediat foc. Și motociclistul și pasagera lui au murit, de asemenea, în urma impactului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » "Și-a pierdut întreaga lume într-o clipă". O fetiță de 11 ani a rămas fără părinți și fără cele două surori, după un accident de groază în UK