Antena Meniu Search
x

"Şi-a primit aripile de înger" fără veste, la doar 12 ani. Moartea "a răpit" brusc o fetiţă, sub ochii întregii familii, într-un parc din Liverpool

O fetiţă de 12 ani s-a prăbuşit brusc, inconştientă, în timp ce se juca în parc alături de fratele, sora şi verişorii ei. A fost operată de urgenţă, dar câteva ore mai târziu s-a stins pe patul de spital, acolo unde familia s-a adunat pentru a-şi lua un ultim rămas bun. Moartea copilei le-a frânt inimile părinţilor şi frăţiorilor ei, care se consolează doar cu gândul că aceasta şi-a primit, acum, "aripile de înger".

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 14:50

Fetiţa s-a prăbuşit brusc, iar o zi mai târziu a murit la spital
Fetiţa s-a prăbuşit brusc, iar o zi mai târziu a murit la spital - GoFundMe via Mirror

O fetiţă de 12 ani a murit pe neaşteptate după ce a căzut la pământ brusc, în timp ce se juca în parc împreună cu fratele, sora şi cei doi verişori ai săi. Copiii, care au cu toţii vârste mai mici de 13 ani, se dădeau în leagăne când Phoebe Smith s-a prăbuşit fulgerător, sub ochii părinţilor care stăteau pe iarbă, la mică distanţă. Adulţii şi-au dat seama că ceva nu e în regulă şi, alertaţi de strigătele celor mici, s-au grăbit spre locul unde zăcea copila. Au sunat imediat la numărul de urgenţă, iar ambulanţa a ajuns în scurt timp la locul de joacă din Calderstones Park, Liverpool.

Fetiţa s-a prăbuşit brusc, iar o zi mai târziu a murit la spital

Mătuşa lui Phoebe, Victoria Davies (28 de ani) povesteşte că "ieşisem în parc şi nu eram acolo decât de vreo jumătate de oră", relatează Mirror. "Copiii se distrau la locul de joacă, iar noi ne odihneam pe iarbă. Apoi, cei mici ne-au spus că Phoebe e întinsă pe jos, dar la început nu ne-am închipiut că e vorba de ceva atât de grav. Am întrebat de ce stă pe jos. Abia când ne-am apropiat ne-am dat seama că Phoebe era inconştientă. Am sunat la 999 şi au ajuns rapid, au fost incredibili. Au dus-o de urgenţă la Spitalul pentru Copii Alder Hey, unde investigaţiile au arătat că suferise un anevrism cerebral", îşi aminteşte ea.

"Prima operaţie a durat cinci ore, iar nici două ore mai târziu a intrat în a doua intervenţie chirurgicală. A luptat din toate puterile, dar miercuri dimineaţă (n.r. a doua zi după incident) am fost sunaţi de la spital şi ni s-a spus să ne aşteptăm la ce e mai rău. Cum totul s-a petrecut în faţa copiilor, nu ne-am putut ascunde de ei. Nu ne-a lăsat inima să nu le oferim şansa de a-şi lua rămas bun", mai spune Victoria Davies.

Pe acelaşi subiect

Inimi frânte după moartea lui Phoebe. "Acum şi-a primit aripile de înger"

Familia fetiţei e devasatată. Phoebe a avut probleme cardiace în primele luni de viaţă, însă asta nu a împiedicat-o niciodată să crească şi să se dezvolte normal. Părinţii o considerau sănătoasă, iar vestea morţii a venit ca un şoc. "Nu a mai putut suporta. Acum şi-a primit aripile de înger, dar pentru noi e extrem de greu", spune mătuşa copilei. "Nu există un vinovat, nu s-a lovit la cap, totul a venit din senin."

Micuţa Phoebe e descrisă în cele mai frumoase cuvinte, "era un copil minunat, unul dintre acei copii pe care nu-i poţi uita niciodată. Avea o personalitate extrem de sociabilă, era plină de viaţă. Când intra într-o cameră totul se lumina. Râdea mereu cu poftă şi ne aducea bucurie"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Şi-a primit aripile de înger" fără veste, la doar 12 ani. Moartea "a răpit" brusc o fetiţă, sub ochii întregii familii, într-un parc din Liverpool