Antena Meniu Search
x

Foto Și-a ucis mama pentru că a refuzat să-i facă un sendviș cu șuncă. Tânărul din UK o bătea de ani de zile pe cea care i-a dat viață: "Nu a încetat să-l iubească"

Crimă șocantă pentru un motiv banal. Un tânăr de 26 de ani și-a ucis mama cu brutalitate, pentru că femeia nu i-a făcut un sendviș cu șuncă. Sora lui este bântuită și acum de acest lucru și spune că se învinuiește pentru moartea mamei sale. 

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 14:47

Și-a ucis mama pentru că a refuzat să-i facă un sendviș cu șuncă
Și-a ucis mama pentru că a refuzat să-i facă un sendviș cu șuncă - Gwent Police

Lewis Bush, în vârstă de 26 de ani, a ucis-o pe Kelly Pitt, mama lui, în casa lor din Newport, Țara Galilor. Totul a degenerat în urma unei discuții despre un simplu sendviș. Kelly și-a sunat fiica disperată, spunându-i că Lewis a devenit agresiv și nu poate fi controlat, potrivit Mirror.

Jordan Bush, în vârstă de 22 de ani, a fost „devastată” din acea zi. După ce apelul s-a încheiat, Lewis și-a ucis brutal mama, lovind-o cu pumnii și picioarele. Iubitul lui Jordan, Kieran Saunders, în vârstă de 30 de ani, a fost cel care a găsit cadavrul femeii, două zile mai târziu. O autopsie a constatat că Kelly a suferit hemoragii interne și 41 de fracturi de coastă. Se pare că Lewis și-a supus mama la ani de violență domestică.

Și-a ucis mama pentru că nu i-a făcut un sendviș

„La ultimul nostru apel, mama m-a rugat să sun la poliție, dar nu am făcut-o pentru că am crezut că era încă una dintre certurile lor obișnuite. Vinovația că nu am sunat mă va bântui pentru totdeauna. Nu știam că era ultima dată când vorbesc cu ea. Lewis și mama au avut întotdeauna o relație complicată, dar ea nu a încetat niciodată să-l iubească. Cred că asta a fost defectul ei... îi păsa prea mult de cineva care nu o merita. Eu și mama vorbeam și ne trimiteam mesaje în fiecare zi, așa că, când nu am auzit de ea câteva zile, am știut că ceva nu era în regulă. Când Kieran a găsit-o pe mama moartă în apartament, a fost ca și cum mi-ar fi fost smulsă inima. Niciun timp nu va fi suficient pentru a compensa lipsa ei. Lewis este disprețuitor și nu-l voi ierta niciodată că mi-a luat cel mai bun prieten", a declarat tânăra.

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că a negat inițial crima, Lewis și-a schimbat pledoaria în vinovat cu doar 17 zile înainte ca procesul să înceapă în octombrie 2023. Pe 10 noiembrie, el a fost închis pe viață. 

"Am implorat-o pe mama să-l dea afară definitiv la cât de oribil era, dar ea nu ar fi făcut-o niciodată pentru că era fiul ei. Am încercat să fiu cu ochii pe el pentru că știam cum era. L-am auzit pe Lewis țipând la mamapentru că nu i-a făcut un sendviș cu slănină, era foarte agitat. O auzeam pe mama strigând furioasă de ce ar trebui, când nu plătește niciodată chiria, dar mi-am dat seama că era îngrozită", a continuat fata.

Jordan a continuat să încerce să ia legătura cu mama ei, chiar și a vorbit cu Lewis a doua zi dimineață, care i-a spus că mama lor este „bolnavă și în pat”. „M-am asigurat că Kieran era la telefon cu mine în timp ce era la mama mea. De îndată ce a călcat cu piciorul în apartament, vocea i-a scăzut. A găsit-o pe mama în patul ei, plină de sânge. Mi-a tot spus că era moartă”, a continuat să povestească Jordan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Și-a ucis mama pentru că a refuzat să-i facă un sendviș cu șuncă. Tânărul din UK o bătea de ani de zile pe cea care i-a dat viață: "Nu a încetat să-l iubească"