Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul magazinului la care lucra. Apropiaţii tinerei spun că bărbatul i-ar fi împrumutat bani

Uciderea tinerei gravide, crimă pasională. Beatrice ar fi povestit familiei că şeful o curtează şi o invită la el acasă la cafea. În ultimele luni, principalul suspect şi-a închis toate afacerile şi a concediat angajaţii. A păstrat doar magazinul unde lucra femeia. Pentru că se temea că va pleca din ţară, a înnebunit de gelozie. A înjunghiat-o de mai multe ori şi a încercat să o tranşeze cu drujba. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 09.12.2023, 19:20

Mama păstrează cu sfinţenie mesajele din ziua crimei, primite de la Beatrice. Cu o oră înainte ca tânăra să fie ucisă cu sălbăticie, i-a auzit vocea pentru ultima oară la telefon.

Mama fetei: "Am vorbit 14 minute la ora 8 şi un sfert ora României."

Individul de 73 de ani care i-a devenit călău ar fi fost îndrăgostit de ea. Gândul că e însărcinată şi ar urma să plece din ţară nu i-a dat pace şefului gelos. Familia ar fi ştiut că bărbatul îi face avansuri tinerei. 

Rudă a tinerei ucise: "I-a povestit soacrei şi bărbatului, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Eu eram în măsura cea mai mare să... Au tăcut. Ar fi invitat-o la o cafea, ea a crezut că o cafea la terasă, bineînţeles că el a zis că nu la terasă, mergem că am eu o garsoniera, ea a refuzat şi atata tot."

Pe acelaşi subiect

Ce spun apropiaţii tinerei?

Apropiaţii bărbatului spun, însă, că între cei doi ar fi fost o relaţie dincolo de invitaţiile la cafea. Patronul i-ar fi împrumutat tinerei câteva mii de euro. Nu se ştie, momentan, pentru ce. Individul avea mai multe afaceri deschise într-un complex din sectorul 3. Iniţial, fata a fost angajata agenţiei de pariuri sportive. 

Cristina Filip, reporter Observator: "Din luna septembrie, tânăra a început să lucreze la acest magazin. Tot aici era angajat şi tatăl iubitului ei. În noiembrie, familia suspectului a decis să închidă majoritatea afacerilor şi a rămas doar cu magazinul şi 2 angajaţi: victima şi viitorul ei socru."

Mama fetei: "I-a interzis să mai vorbească cu fostele colege, să nu mai iasă  din magazin să stea acolo, să fie în permanenţă numai cu el. Avea o frică de el,  teamă şi după aia să-mi zică şi fetele.. angajatele, de ce le-a dat afară pentru care motiv. Asta a urmărit."

În septembrie, tânăra a aflat că e însărcinată. Bărbatul ar fi devenit şi mai gelos la gândul că ar putea pleca în Italia, la mama ei.

Mama fetei: "El ştia că fata o să vină la mine să nască acolo, să stea cu mine şi ce a decis: mai bine îi iau eu viaţa decat sa plece. Am auzit gălăgie, când m-am întors am vazut maşina de poliţie, dar nu ştiu ce s-a întamplat."

Bărbatul a fost arestat preventiv şi urmează să fie dus la locul faptei pentru reconstituire. Dacă se va dovedi că a plănuit totul riscă închisoare pe viaţă.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul magazinului la care lucra. Apropiaţii tinerei spun că bărbatul i-ar fi împrumutat bani