Antena Meniu Search
x

Galerie foto Și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi a continuat să taie ceapa cu arma crimei. Femeia din UK, exces de furie pentru că bărbatul nu voia ceai

Caz șocant în UK. O coafeză și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi, a contiunat să taie ceapa pentru cină. Femeia spune că nu și-a dat seama că l-a înjunghiat.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 19:09

Teresa Hanson, în vârstă de 54 de ani, a înfipt cuțitul în pieptul lui Paul, după o ceartă aprinsă. Femeia neagă crima și spune că nu și-a dat seama că și-a înjunghiat soțul. După ce l-a ucis pe Paul, femeia a continuat să taie ceapa chiar cu arma crimei și și-a dat seama că ceva nu era în regulă abia atunci când câinele lor a început să latre și a observat o urmă de sânge pe podea, potrivit The Sun.

Femeia spune că a fost un accident și că nu și-a dat seama că și-a înjunghiat soțul

Ea a sunat apoi la urgențe și i-a spus operatorului că și-a înjunghiat soțul „doar de furie”.

Nu am vrut să o fac, a fost doar o ceartă. Făceam ceai nenorocit”, a declarat femeia.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost declarat mort la spital. Deși femeia neagă faptul că ar fi făcut acest lucru conștientă, procurorii cred că femeia minte și resping varianta ei de poveste. 

Pur si simplu nu se intampla astfel de accidente”, a declarat procurorul.

El a declarat în timpul procesului că femeia „și-a pierdut cumpătul” după ce soțul ei i-a spus acesteia că nu vrea ceai și că o să-l arunce la gunoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi a continuat să taie ceapa cu arma crimei. Femeia din UK, exces de furie pentru că bărbatul nu voia ceai