Antena Meniu Search
x

Foto "Singura mea fiică!" Misterul morţii Sarei se adânceşte după autopsie. Prima arestare, după ce copila a fost găsită fără viaţă în casa din UK

Sara Sharif a fost găsită moartă în casă acum două săptămâni, la primele ore ale dimineţii. Devastată, mama fetiţei de doar 10 ani din Marea Britanie i-a adus un tribut emoţionant copilei pe care nu o va mai strânge niciodată în braţe. Între timp, poliţiştii iau în calcul ipoteza unei crime cutremurătoare. Mai mult, ofiţerii din Pakistan l-au arestat pe unchiul victimei, suspectat că-i ascunde pe părinţii acesteia, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 16:34

Poliţiştii englezi investighează moartea unei fetiţe de doar 10 ani, găsită fără viaţă în casă. Agenţii au fost chemaţi la adresa din Hammond Road, Woking, cu două săptămâni în urmă, în jurul orei 2:50 dimineaţa. Potrivit Mirror, copila ar fi fost deja decedată la sosirea echipajelor de intervenţie. Alerta s-a dat din motive de "îngrijorare cu privire la siguranţa unei persoane".

Sara, găsită moartă în casă la 10 ani

"Am identificat mai mulţi indivizi care sunt dispuşi să dea declaraţii în acest caz, iar în stadiul actual al anchetei nu avem ca prioritate identificarea unui suspect. Nu avem motive să credem că există vreun risc de natură publică", au precizat iniţial oamenii legii.

Acum, sunt luate însă în calcul mai multe piste, inclusiv o posibilă crimă. Autopsia nu a reuşit să ofere mai multe detalii despre moartea subită a fetei. A stabilit, însă, că Sara a suferit "multiple răni, care ar fi putut fi provocate, cel mai probabil, de-a lungul unei perioade extinse de timp", a precizat Poliţia din Surrey.

Pe acelaşi subiect

Unchiul fetei, arestat în Pakistan

Poliţia pakistaneză l-a arestat pe unul dintre unchii fetiţei moarte, întrucât e suspectat că a tăinuit ascunzătoarea rudelor copilei. Tatăl, mama vitregă şi un alt unchi al Sarei sunt căutaţi în legătură cu moartea acesteia. Urfan Sharif, partenera sa, Beinash Batool, şi fratele Faisal Malik, au plecat grăbiţi din Marea Britanie, cu tot cu cei cinci copii.

Mărturia sfâşietoare a mamei fetiţei

Mama fetiţei, identificată drept Sara Sharif, îşi strigă durerea. Femeia îşi aminteşte sunetul râsului copilei sale vesele. "Viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel. Sara ar trebui să fie cu mine acum. Era mult prea mică, un copil excepţional. Avea o mulţime de prieteni la şcoală şi se înţelegea bine cu toată lumea", a mărturisit Olga Sharif, pentru The Sun.

Copila iubea filmele Disney din seria "Frozen", cu prinţesa gheţii Elsa, iar la şcoală era interesată mai ales de arte şi lucru manual. Vizitele la grădina zoologică se numărau printre activităţile ei favorite. "Singura mea fiică... Mereu mi-am dorit o fetiţă", plânge îndurerată mama Sarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Singura mea fiică!" Misterul morţii Sarei se adânceşte după autopsie. Prima arestare, după ce copila a fost găsită fără viaţă în casa din UK