Antena Meniu Search
x

Şofer, găsit cu cadavrul unui bărbat în maşină, în parcarea unui restaurant din SUA. Poliţiştilor le-a spus că a lovit un animal

Un bărbat de 31 de ani este acuzat că a provocat un accident mortal, apoi a condus peste 60 de kilometri cu cadavrul victimei pe scaunul din dreapta, în Statele Unite. Individul le-a spus poliţiştilor că a lovit un animal, potrivit NBC News.  

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 10:53

Şofer, găsit cu cadavrul unui bărbat în maşină, în parcarea unui restaurant din SUA. Poliţiştilor le-a spus că a lovit un animal
Şofer, găsit cu cadavrul unui bărbat în maşină, în parcarea unui restaurant din SUA. Poliţiştilor le-a spus că a lovit un animal - KXAS

Nestor Joel Lujan Flores, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit cu capul pe volan, în autoturismul său, un Kia Forte, cu care a lovit mortal un pieton. Maşina era grav avariată, iar la sosirea oamenilor legii, pe scaunul din dreapta se afla cadavrul unui bărbat.  

“Detectivii suspectează că impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a fost proiectat în interiorul vehiculului, pe scaunul pasagerului”, explică poliția din White Settlement. În 2021, Flores a mai fost condamnat pentru conducere în stare de ebrietate. 

Sâmbătă seară, un martor îngrijorat a alertat poliţia, după ce a observat maşina avariată în parcarea unui restaurat. Echipajul sosit la faţa locului a descoperit, pe scaunul din dreapta, cadavrul unui bărbat.

“Flores a crezut că a lovit un animal în Dallas şi a continuat să conducă până în această parcare. Şoferul nu a semnalat incidentul autorităţilor sau paramedicilor”, explică oamenii legii. Potrivit acestora, maşina individului se afla în parcarea restaurantulu din White Settlement de ore bune, înainte să fie observată de un martor.

În urma unor cercetări mai ample, rămășițe umane au fost găsite pe autostrada Interstate 30, în Dallas, care ar putea proveni de la corpul victimei recuperate din interiorul vehiculului din parcarea restaurantului, au mai precizat autorităţile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Şofer, găsit cu cadavrul unui bărbat în maşină, în parcarea unui restaurant din SUA. Poliţiştilor le-a spus că a lovit un animal