Antena Meniu Search
x

Video Șofer român de TIR, mort în Italia. A sfârșit în cabina strivită între alte două camioane, pe autostrada A22, în Trentino

Tragedie în Italia, pe autostrada A22 din nordul Italiei, în dreptul localității Vallagarina, lângă Avio, provincia Trentino. Un șofer român de TIR a murit pe loc, după ce camionul său a fost strivit între alte două autotrenuri. Bărbatul de 53 de ani a sfârșit blocat în cabină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.04.2022, 09:05

Tragedia s-a produs marți, potrivit publicației Il Dolomiti, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit pe autostrada A22 din nordul Italiei. S-a întâmplat în jurul orei 10.30.

Impactul a fost unul teribil, toate cele trei camioane fiind distruse în urma coliziunii extrem de violente.

Șoferul român de TIR a murit pe loc

Din păcate, pentru unul dintre șoferi, un român de 53 de ani, accidentul a fost fatal. Bărbatul a rămas blocat între fiarele cabinei zdrobite și nu a mai putut fi salvat. El a murit din cauza rănilor suferite.

Pe acelaşi subiect

Un alt șofer, un bărbat de 54 de ani din Bosnia Herțegovina, care locuiește în Verona, a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Trento. Starea lui este gravă, însă viața nu îi este pusă în pericol. 

Un al treilea șofer implicat în accident a scăpat nevătămat.

Traficul a fost blocat în urma accidentului, autostrada fiind redeschisă după mai bine de 2 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Șofer român de TIR, mort în Italia. A sfârșit în cabina strivită între alte două camioane, pe autostrada A22, în Trentino