Antena Meniu Search
x

Șoferul unui SUV a făcut praf un Lamborghini care făcuse pană în mijlocul autostrăzii, în China. Șoferul bolidului a scăpat cu câteva secunde înainte de impact

Imagini de coșmar pe o autostradă din China. Un șofer a făcut praf un Lamborghini care era lăsat pe avarii în mijlocul șoselei de mare viteză, pentru că făcuse pană. Șoferul bolidului a scăpat ca prin minune, după ce a plecat de lângă mașină cu doar câteva clipe înainte ca aceasta să fie făcută bucăți.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 18:18

Un șofer de SUV a făcut praf un Lamborghini care făcuse pană în mijlocul autostrăzii, în China
Un șofer de SUV a făcut praf un Lamborghini care făcuse pană în mijlocul autostrăzii, în China - carexpert.com

Șoferul mașinii de lux a oprit pe avarii pe banda de viteză a autostrăzii, după ce a făcut pană. El s-a dat jos din mașină și a încercat să semnalizeze faptul că are o problemă, astfel încât mașinile să evite să meargă pe banda pe care era el oprit. Când și-a dat seama că-și pune viața în pericol, asta pentru că mașinile veneau cu viteză spre el, a traversat și s-a dus pe marginea drumului, potrivit The Sun.

A făcut praf un Lamborghini care făcuse pană pe autostradă

La câteva secunde după ce a plecat de lăngă mașină, un șofer de SUV care venea cu viteză foarte mare din spate a izbit în plin bolidul de lux și l-a transformat în bucăți care s-au împrăștiat pe drum. Utilizatorii de pe rețelele de sociaizare au rămas șocați și revoltați de ceea ce au văzut.

„Nu ești în siguranță nicăieri pe nicio autostradă”.

Pe acelaşi subiect

„Înfricoșător. Șoferii ca cel al SUV-ului ar trebui să fie urmăriți penal ca și cum ar fi intrat într-o mulțime de oameni, pentru că data viitoare s-ar putea să facă exact asta”.

„Dacă nu puteți vedea o mașină care staționează direct în fața dvs. pe un drum drept, care sunt șansele să evitați una în mișcare într-o situație de urgență".

„Aceasta este o neglijență gravă. Șofatul este un privilegiu, nu un drept." 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Șoferul unui SUV a făcut praf un Lamborghini care făcuse pană în mijlocul autostrăzii, în China. Șoferul bolidului a scăpat cu câteva secunde înainte de impact