Antena Meniu Search
x

Soţ şi soţie, găsiţi morţi în piscină de vecinii pe care-i chemaseră la cină. Cei doi turişti de 79 şi 81 de ani vizitau des orăşelul din Franţa

Sfârşit tragic pentru un cuplu de turişti englezi, care vizita un oraş din Franţa. Cei doi au fost găsiţi morţi în piscină, chiar de vecinii pe care îi invitaseră la cină. Polițiștii au deschis o anchetă.

de Maria Dogaru

la 01.08.2022, 15:02

Echipele criminalistice franceze au indicat că nu există circumstanțe suspecte, dar anchetele continuă.
Un cuplu din UK, găsit mort într-o piscină, în Franța, de vecinii invitați la cină - Profimedia

Nicholas și Hilary Smith, în vârstă de 81, respectiv 79 de ani, au fost găsiți fără viaţă în interiorul casei din zona Cloneen, Tipperary. Cadavrele au fost descoperite chiar de către venicii lor, luni, pe 20 iunie. Polițiştii francezi din Hérault au demarat o anchetă, cauza morții fiind necunoscută în prezent, relatează Mirror.

Vecinii celor doi i-au găsit înecaţi în piscină

Vecinii care au fost martorii scenei îngrozitoare fuseseră invitați la vila celor doi pentru a servi cina. Iar când nimeni nu a răspuns la uşă, aceștia au decis să intre direct în casă. Localnicii din zonă au mărturisit că au alertat poliția după ce au observat că iarba din curtea cuplului nu era tunsă de mult timp și nimeni nu îi mai văzuse pe aceștia de ceva vreme.

„Nu este exclus ca unul dintre soți să fi asistat la înecul celuilalt, iar în încercarea de a-l ajuta, să sfârşească amândoi înecați”, a declarat o sursă familiară cu ancheta. Primarul orașului a spus că cei doi erau „oameni foarte drăguți”, care au vizitat zona de mai multe ori pe parcursul anului. Echipele criminalistice franceze au precizat că nu există circumstanțe suspecte, dar anchetele continuă. Serviciile de urgență au fost chemate la vilă, dar nu i-au putut sava pe niciunl dintre ei.

Nu este primul astfel de caz din Franţa

Luna trecută s-a raportat că un alt cuplu de bătrâni a fost găsit în circumstanţe asemănătoare. Cele două cadavre ar fi stat în casă, neştiute de nimeni, aproape doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Soţ şi soţie, găsiţi morţi în piscină de vecinii pe care-i chemaseră la cină. Cei doi turişti de 79 şi 81 de ani vizitau des orăşelul din Franţa