Antena Meniu Search
x

Suflete pereche până la moarte. Un cuplu căsătorit ''devotat'' a pierit alături de câinii familiei într-un pact de sinucidere, după lupta aprigă cu depresia, în Anglia

Povestea cuplului căsătorit care s-a omorât într-un pact de sinucidere, după ce și-a transformat casa într-o adevărată fortăreață. Cassie Collins, în vârstă de 35 de ani, și Francis Collins, în vârstă de 36 de ani, au fost descoperiți de un membru al familiei care devenise îngrijorat de bunăstarea lor. Cei doi erau împreună de 11 ani şi trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cel puţin aşa credeau apropiaţii. Însă, vecinii sunt de părere că instauraseră teroarea în cartier. 

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 16:09

Cei doi şi-au pus capăt vieţii într-un pact de sinucidere
Cei doi şi-au pus capăt vieţii într-un pact de sinucidere - Daily Mail

Tragedia a avut loc în Devon, Anglia. Vecinii au povestit cum aveau nişte proiectoare pe lângă casa lor, asemănătoare cu cele de la cetăţi. Un localnic a spus pentru The Sun: ''Știu că nu ar trebui să vorbești de rău despre morți, dar Collins a provocat atât de multă mizerie atâtor oameni de aici încât mă simt obligat să spun că lumea este un loc mai bun fără el în ea''.

Un cuplu mai în vârstă a susținut că i-a supus unei campanii de teroare, după ce s-au plâns că unul dintre câinii lor încearcă să-i atace. Altcineva a adăugat: ''A pus o mitralieră falsă pe capota jeep-ului său și a parcat în fața casei cuplului de bătrâni, cu muzică dată tare. I-a amenințat și le-a trimis e-mailuri de pe conturi false, dar ei știau că era el''.

Bărbatul fusese condamnat anterior la 425 de zile de închisoare, după ce a aruncat bombe incendiare pe poteca vecinului, totul pornind de la o bucată de pământ. O anchetă cu privire la decesele celor doi a arătat că trei dintre cei cinci câini ai lor au fost găsiți morți în casă. Mai târziu, poliția a descoperit că cei doi câini mai mari fuseseră eutanasiaţi la veterinar.

Cei doi au premediat totul, apoi au găsit o cale să moară alături de câinii lor

Pe acelaşi subiect

Ancheta a aflat că, înainte de moartea lor, cuplul și-a încheiat anumite socoteli, inclusiv crearea unui testament comun și trimiterea de scrisori și e-mailuri. Se pare că cei doi au vorbit în trecut că vor să-și pună capăt vieții. În momentul în care au fost găsiţi, femeia era în pat decedată, alături de câini, iar bărbatul era întins pe hol. O vecină a adăugat: ''Cassie spusese cu câțiva ani în urmă că, dacă ar fi de gând să se sinucidă, ar ucide câinii la fel de bine pentru că nu și-ar dori ca nimeni altcineva să aibă grijă de ei''.

Câinii au fost descriși ca fiind ca copiii lor, deoarece din cauza unei probleme de sănătate, femeia nu a putut avea copii. Sora ei a spus că a vorbit anterior despre faptul că nu poate trăi cu durerea în care se afla. Se spune că ea a îndurat ani de zile dureri cronice din cauza rănilor la genunchi și la umăr care au lăsat-o în imposibilitatea de a munci și deseori captivă în pat. 

Pe de altă parte, bărbatul ar fi fost diagnosticat cu tulburare de hiperactivitate şi deficit de atenție la adulți (ADHD), și avea o istorie lungă de episoade de depresie și anxietate. Anterior, a încercat să-și pună capăt vieții. El a fost evaluat în mai 2021 și s-a dovedit a avea depresie psihotică severă cu gânduri sinucigașe zilnice și a fost trimis de urgență pentru consult amănunţit de specialitate.

Mama femeii știa că fiica ei s-a luptat cu gândurile sinucigașe, dar spera că nu va acționa. Ea a adăugat: ''Pot spune 100% că nu ar fi ucis-o. Erau devotați și suflete pereche și el a spus că dacă i se întâmplă ceva rău, se va sinucide, deoarece ea era totul pentru el''.

Pact de sinucidere, după o luptă aprigă cu depresia

O examinare post-mortem a arătat că cauza morții femeii a fost legată de efectele toxice combinate ale două medicamente. Cauza morții soțului ei a fost asfixia. De asemenea, s-a descoperit că a luat o cantitate substanțială de alprazolam, un medicament pentru anxietate, care era probabil să fi provocat intoxicația, notează Daily Mail

O anchetă a poliției a confirmat că nu a existat nicio implicare a unei terțe părți sau circumstanțe suspecte în jurul morții acestora. În timpul unei percheziții în locuința lor, a fost găsit un videoclip al ei - datat cu 8 septembrie - care spunea că avea să-și ia viața și că nu va mai suferi. În proprietate au fost găsite și notiţe de adio. Medicul legist a înregistrat o concluzie de sinucidere pentru ambele decese. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Suflete pereche până la moarte. Un cuplu căsătorit ''devotat'' a pierit alături de câinii familiei într-un pact de sinucidere, după lupta aprigă cu depresia, în Anglia