Antena Meniu Search
x

Curs valutar

''Sunt devastată de durere!'' Mărturia cutremurătoare a unei tinere, după ce mama ei a fost executată alături de cei 3 fraţi chiar de tatăl lor

O mamă și cei trei copii mici au fost executaţi, iar suspectul principal, adică soțul ei, a fost internat de urgenţă la spital, după ce s-a împuşcat în cap, conform şerifului din Michigan. Hailey Salisbury a confirmat că mama ei Dawn Gillard, în vârstă de 40 de ani, a fost ucisă de soțul ei și de tatăl vitreg al lui Salisbury, Charles, care i-a ucis și frații vitregi, Katelynn Gillard, de 6 ani, Ronald Gillard, de 4 ani, și Joshua Gillard, de 3 ani.

de Redactia Observator

la 29.05.2022 , 15:37

Mărturia cutremurătoare a unei tinere (stânga), după ce mama ei a fost executată alături de cei 3 fraţi (dreapta) Mărturia cutremurătoare a unei tinere (stânga), după ce mama ei a fost executată alături de cei 3 fraţi (dreapta) - TikTok

Tragedie de proporţii în sânul unei familii. Un bărbat şi-a executat soţia şi pe 3 dintre copii, ca mai apoi să încerce să se sinucidă. Fata cea mare vorbeşte cu greu despre durerea care i-a lovit: ''Sunt în șoc total. Sunt devastată de durere'', a spus ea pentru 13 ABC. Salisbury a postat, de asemenea, detalii despre crime pe contul ei TikTok, făcând mai multe videoclipuri care împărtășesc suferinţa, notează Daily Mail.

Comunitatea este devastată de crima tulburătoare

Într-unul dintre videoclipuri, sora cea mare împărtășește o imagine a tatălui ei vitreg: ''Voi găsi o modalitate de a-ți vorbi înainte de a muri în închisoare, om dezgustător și diabolic''.  Șeriful din comitatul Mecosta, Brian Miller, a spus că oamenii legii care au răspuns la apelurile legate de focurile de armă i-au găsit pe cei patru fără suflare: ''Nu există cuvinte care să explice ce sa întâmplat'', a spus Miller pentru MLive.com.

Articolul continuă după reclamă

Miller a declarat că dovezile sugerează că soțul femeii a fost responsabil pentru decese. El este tratat la un spital din Ann Arbor. Crimele sunt în curs de anchetă: ''Nu suntem exact siguri care au fost circumstanțele. Din toate punctele de vedere, este tragic''.

Persoana care a alertat autoritățile se afla în afara locuinței când au sosit poliţiștii şi nu a fost împușcată, a spus el. Districtul școlar local a fost anunțat și se așteaptă să pună la dispoziție consiliere. Oamenii din oraş au organizat un priveghi. Un altar de lumânări a fost lăsat la locul crimei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » ''Sunt devastată de durere!'' Mărturia cutremurătoare a unei tinere, după ce mama ei a fost executată alături de cei 3 fraţi chiar de tatăl lor