Antena Meniu Search
x

"Sunt prea frumoasă să merg la puşcărie". O tânără din Las Vegas a ajuns după gratii după ce şi-a ucis mama

O tânără din Las Vegas a fost arestată după ce poliţiştii au stabilit că şi-a ucis mama. Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost cea care a sunat la poliţie pentru a raporta incidentul, dar a fugit de la locul faptei înainte ca ambulanţa sau poliţia să ajungă. Acesta lucru le-a trezit suspiciuni anchetatorilor.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 17:44

"Sunt prea frumoasă să merg la puşcărie". O tânără din Las Vegas a ajuns după gratii după ce şi-a ucis mama

Hend Bustami a fost arestată miercuri, 26 octombrie, după ce poliţia a descoperit cadavrul mamei sale în vârstă de 62 de ani în casa celor două din Las Vegas. Potrivit autorităţilor, citate de Las Vegas Review-Journal, Hend Bustami a fost cea care sunat la 911 şi a spus că mama ei a murit. Tânăra n-a mai aşteptat venirea echipelor de intervenţie, ci a fugit de la faţa locului. Poliţiştii au găsit-o doar pe bătrână, fără suflare şi cu corpul plin de răni. Hend Bustami a fost prinsă câteva ore mai târziu.

Ancheta a stabilit că tânăra s-a certat cu mama ei, disputa celor două trecând rapid de la una verbală, la una fizică. Anchetatorii nu au reuşit deocamdată să stabilească ce a generat conflictul şi reacţia violentă a tinerei de 28 de ani.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au descoperit că Hend Bustami apărea în baza lor de date ca urmare a unui incident petrecut în vara acestui an. În iunie, tânăra a fost arestată pe aeroportul din Las Vegas după ce plecase dintr-un restaurant fără a plăti nota. Bustami a oferit atunci un veritabil show, acuzându-i pe poliţiştii care încercau să-i pună cătuşele că "încearcă să o violeze, pentru că nu văzuseră niciodată o tânără atât de frumoasă". Bustami a continuat şi a spus că se simte "hărţuită", iar faptul că "e frumoasă nu e un motiv suficient pentru a fi dusă la puşcărie". Tânăra a fost arestată atunci, dar eliberată ulterior pe cauţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Sunt prea frumoasă să merg la puşcărie". O tânără din Las Vegas a ajuns după gratii după ce şi-a ucis mama