Antena Meniu Search
x

Foto Surpriza neplăcută avută de o femeie din SUA, după ce s-a uitat pe camera de supraveghere din fața ușii: "Câinele meu lătra, m-am uitat să văd ce îl enerva"

Clipe de panică într-o locuință din Florida. O femeie a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce s-a uitat pe camera pe care o avea amplasată pe ușa de la intrare. Femeia s-a trezit cu un aligator în fața casei. Alarma a fost dată chiar de câinele femeii, care lătra incontrolabil la ușă.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 10:44

Surpriza neplăcută avută de o femeie din SUA, după ce s-a uitat pe camera de supraveghere din fața ușii
Surpriza neplăcută avută de o femeie din SUA, după ce s-a uitat pe camera de supraveghere din fața ușii - 10 Tampa Bay/Youtube

Videoclipul a surprins aligatorul uriaș care se apropie de casă. Câinele familiei poate fi auzit lătrând la vizitatorul nedorit. Se pare că lătratul l-a deranjat pe aligator, făcândul pe acesta să plece către o altă locație, potrivit Mirror.

„Motivul pentru care am verificat a fost pentru că câinele meu a lătrat în timp ce dormeam la 4.30 și când m-am trezit mai târziu, m-am uitat să văd ce l-a făcut să se enerveze”, a declarat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Surpriza neplăcută avută de o femeie din SUA, după ce s-a uitat pe camera de supraveghere din fața ușii: "Câinele meu lătra, m-am uitat să văd ce îl enerva"