Antena Meniu Search
x

Galerie foto Suspectul unui asasinat a fost împușcat mortal în sala de judecată de atacatori deghizați în avocați, în India

Un inculpat judecat pentru crimă a fost ucis de doi bărbați, despre care se crede că sunt membri ai unei bande rivale, care l-au împușcat într-o sală de judecată din New Delhi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.09.2021, 20:59

Cei doi bărbați înarmați, deghizați în avocați, au deschis focul vineri după-amiază în timp ce un membru al unei bande era prezentat în instanță, potrivit poliției din Delhi, citată de CNN.

Atacatorii au fost uciși de polițiști

Cei doi gangsteri înarmați au fost uciși de polițiști imediat ce au deschis focul asupra suspectului. Toți trei, atacatorii și suspectul judecat pentru crimă, au murit. Nicio altă persoană nu a fost rănită.

Poliția a adăugat că va fi deschisă o anchetă cu privire la incident.

Pe acelaşi subiect

Suspectul împușcat era judecat pentru implicarea în 19 cazuri de crimă

Potrivit CNN News 18, Jitender Gogi, care a fost încarcerat anul trecut pentru implicare în numeroase dosare penale, a fost împușcat în timp ce se prezenta la Curtea Rohini, un mare complex de instanțe, pentru audiere. El a fost declarat mort la spital.

Gogi a fost arestat în aprilie pentru presupusa sa implicare în 19 cazuri de crimă și tentativă de crimă, a raportat News 18.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Suspectul unui asasinat a fost împușcat mortal în sala de judecată de atacatori deghizați în avocați, în India