Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr cascador, salt spre moarte. Bărbatul de 33 de ani a murit după ce a sărit de pe o clădire cu 29 de etaje cu o parașută defectă, în Thailanda

Moarte terifiantă în Thailanda. Un tânăr cascador britanic, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce a sărit cu parașuta de pe o clădire cu 29 de etaje. Bărbatul s-ar fi urcat în mod ilegal pe acoperișul clădirii și a murit după ce parașuta nu s-a mai deschis. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 15:51

Bărbatul de 33 de ani a murit după ce a sărit de pe o clădire cu 29 de etaje cu o parașută defectă, în Thailanda
Bărbatul de 33 de ani a murit după ce a sărit de pe o clădire cu 29 de etaje cu o parașută defectă, în Thailanda

Nathy Odinson, în vârstă de 33 de ani, din Cambridgeshire, care era un cascador profesionist, s-ar fi urcat ilegal pe o clădire de 29 de etaje din stațiunea de coastă Pattaya și a sărit cu parașuta de acolo sâmbătă seara.

Bărbatul a sărit de pe clădire cu o parașută defectă

Imaginile surprinse de prietenul său, un localnic thailandez, postate pe rețelele de socializare îl arată pe Nathy numărând invers „trei, doi, unu, ne vedem”. Bărbatul a căzut într-un copac, apoi s-a izbit violent de pământ, după ce parașuta lui nu s-a mai deschis în timpul căderii, potrivit The Guardian.

Ed Harrison, din St Neots, fratele tânărului, a spus că, în ciuda experienței pe care o avea fratele lui, a făcut o eroare fatală și a sărit spre moarte.

„Parașuta pe care defunctul a folosi-o pentru a sări a fost defectă. Polițiștii investighează cazul în continuare. Ei examinează parașuta. Prietenul care a înregistrat videoclipul cu el sărind a fost interogat, iar videoclipul a fost examinat ca probă”, a declarat poliția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Tânăr cascador, salt spre moarte. Bărbatul de 33 de ani a murit după ce a sărit de pe o clădire cu 29 de etaje cu o parașută defectă, în Thailanda