Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, găsit mort la o lună de la dispariţie, în Anglia. Trupul cu peste 20 de răni de cuţit, îngropat şi incendiat. Criminalii, doi prieteni

Descoperire îngrozitoare într-un oraş din Anglia. Un adolescent de 18 ani a fost găsit mort, la mai bine de o lună de la dispariţie. Trupul a fost găsit cu peste 20 de răni prin înjunghiere, îngropat într-un mormânt improvizat. Criminalii ar fi chiar doi prieteni.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.01.2023, 16:08

Kieran Williams
Tânăr de 18 ani, găsit mort la o lună de la dispariţie, cu peste 20 de lovituri de cuţit, în Anglia - Facebook / Northumbria Police

Cadavrul aflat în stare de descompunere al lui Kieran Williams a fost descoperit într-un mormânt de 75 de cm, în Sunderland. Procurorii susţin că adolescentul ar fi fost ucis chiar de doi prieteni, Ben Cook şi Louis Hackett, ambii judecaţi acum pentru acuzaţia de crimă.

Băiatul dispăruse pe 18 aprilie anul trecut

Potrivit informaţiilor făcute publice în faţa juraţilor de la Judecătoria NewCastle, tânărul de 18 ani ar fi fost înjunghiat de peste 20 de ori, într-un „atac vicios, prelungit şi susţinut”.

Kieran ar fi fost văzut pentru ultima dată pe 18 aprilie, ziua în care se presupune că ar fi fost ucis. Pe 31 mai anul trecut, polițiștii au descoperit un mormânt săpat într-o zonă împădurită, în apropierea unei zone industriale dezafectate din Sunderland. Adolescentul, care locuia într-o unitate de cazare cu sprijin, se afla la casa mamei sale, Tracey Williams, pe 18 aprilie. A ieșit să mănânce în jurul orei 17.30. Când s-a întors mai târziu, băiatul nu mai era acolo.

Pe acelaşi subiect

Crima ar fi fost planificată

Procurorul David Lamb a spus că acesta ar fi luat legătura cu acuzaţii chiar înainte de a ieşi pentru a se întâlni cu ei. „Cazul urmăririi penale a pornit de la tip de contact care l-a făcut pe Kieran să plece de la casa mamei sale şi să meargă către zona în care a fost ucis. Acest lucru indică faptul că acesta a fost un atac planificat de către acești doi inculpați și au plănuit totul împreună, ca parte a unui atac comun”, a declarat acesta.

Potrivit procurorului, după ce l-ar fi ucis pe Kieran, Hackett i-ar fi trimis un mesaj în care se presupune că îl întreba „unde eşti?”, apoi a adăugat „la naiba, nu mai vorbi cu mine”, întocmai pentru a da impresia că nu ştie nimic din cele tocmai întâmplate, relatează The Sun.

De asemenea, Cook i-a trimis un mesaj lui Kieran pe Facebook întrebându-l: „te-ai întors totuși, prietene?”. Ambii acuzați s-au întors la locul faptei și Hackett s-a întors pe 2 mai, iar Cook a revenit o zi mai târziu.

Pe 2 iunie, la aproximativ cinci săptămâni după crimă, trupul descompus al lui Kieran a fost descoperit de un ofițer de poliție și de câinele său de poliție, îngropat într-un mormânt improvizat, într-o zonă industrială dezafectată, cu tufiş dens, a specificat Lamb.

Detalii îngrozitoare ies la lumină în urma autopsiei

Corpul său a fost examinat de un patolog care a constatat că a suferit cel puțin 20 de răni înjunghiate, inclusiv trei în partea din față a pieptului, două în partea dreaptă a trunchiului, șapte la gât și o serie de alte răni la membre. Una dintre rănile înjunghiate pătrunsese într-o membrană care îi înconjura inima, alta îi pătrunsese în aortă și două i-au pătruns în ficat. A murit din cauza pierderii sângelui ca urmare a unui „atac prelungit și susținut”, a subliniat patologul în urma autopsiei.

Aceştia ar fi încercat să-l incendieze pe Kieran în groapă, dar focul doar i-ar fi ars hainele. Mormântul improvizat avea 75 de cm adâncime şi „nu seamănă cu un mormânt săpat în grabă sau prost construit”.

El a spus, deși nu se poate spune cu certitudine că mormântul a fost săpat înainte de a fi ucis, există dovezi de o planificare prealabilă.

Era într-o zonă retrasă și accesul la vehicule nu ar fi fost posibil. Pe scurt, nu era uşor de ajuns acolo. Erau numeroase urme de cazma în părțile laterale și la baza mormântului. A fost săpat în pământ argilos și ar fi fost nevoie de un efort considerabil pentru a săpa”, declară procurorul David Lamb.

Criminalii ar fi încercat de asemenea să acopere groapa cu frunze,beţe şi ramuri. O lopată, o sapă şi o furcă au fost ulterior recuperate de poliţie de pe malul râului Wear. Când Hackett a fost interogat, a spus poliției că Kieran este „ca un frate pentru el” şi că „i-ar da şi hainele de pe el”.

Criminalii dau vina unul pe celălalt pentru fapta odioasă

Hackett l-a numit pe Kieran un „băiat de nădejde” cu care avea o relaţie bună şi că ei trei erau toţi pieteni apropiaţi. Cook și Hackett au fost arestați mai târziu sub suspiciunea de răpire inițial. Hackett a negat orice implicare, dar când un arheolog criminalist i-a găsit amprenta formată în lut, pe mormânt și în mormânt, și-a schimbat povestea, spunând că el și Cook au mers la locul faptei și l-au găsit pe Kieron. El a susținut că Cook s-a certat cu Kieran și Cook şi a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Kieran de mai multe ori.

Hackett a spus că a încercat să-l tragă pe Cook, dar Kieran s-a prăbușit la pământ. Inculpatul a spus apoi că Cook i-a cerut să-l ajute după ce a devenit clar că Kieran era mort. Hackett a spus că „nu gândea corect” la acel moment, așa că l-a ajutat pe Cook să-l îngroape.

Cook, pe de altă parte susţine că Hackett l-a atacat pe Kieran și l-a înjunghiat de mai multe ori, apoi i-ar fi dat foc cadavrului şi la final l-a acoperit cu frunze şi crengi. Tot el a menţionat că i s-a spus apoi să plece și să-l sune pe Kieran mai târziu ca și cum nimic nu era în neregulă.

Considerăm că fiecare bărbat și-a făcut calculul înainte de a-și arunca co-inculpatul cu capul înainte, ca o ultimă aruncare a zarurilor, pentru a scăpa de propria implicare într-o crimă în care, suntem de părere, ambii bărbați au fost implicați și în privința căreia s-au implicat împreună”, a declarat procurorul David Lamb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Tânăr de 18 ani, găsit mort la o lună de la dispariţie, în Anglia. Trupul cu peste 20 de răni de cuţit, îngropat şi incendiat. Criminalii, doi prieteni