Antena Meniu Search
x

"Am gâfâit 'Mor, mor'". Cum şi-a omorât un bărbat din UK tatăl cu o sticlă de şampanie: s-a trezit gol, în camera sa, printre 100 de sticle

Un bărbat beat și-a bătut tatăl până la moarte cu o sticlă de șampanie Bollinger, după ce acesta i-a descoperit rezerverele secrete de băutură ale fiului său.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 16:20

Cum şi-a omorât un bărbat din UK tatăl cu o sticlă de şampanie: s-a trezit gol, în camera sa, printre 100 de sticle
Cum şi-a omorât un bărbat din UK tatăl cu o sticlă de şampanie: s-a trezit gol, în camera sa, printre 100 de sticle - Profimedia

Deekan Vig, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit întins pe podea, gol, printre 100 de sticle de șampanie, lângă tatăl său mort, Arjan Singh Vig, în vârstă de 86 de ani, în casa sa din Southgate, nordul Londrei, relatează Mirror.

Poliția a fost chemată la domiciliul familiei de pe Chelmsford Avenue, în Southgate, nordul Londrei, în jurul orei 21:41 pe 30 octombrie 2021, după ce un vecin a reclamat o tulburare de liniște publică.

Deekan a spus instanței că a făcut tot posibilul să-și ascundă colecția de șampanie, deoarece tatălui său nu-i plăcea alcoolul din motive religioase.

Bărbatul susține că tatăl lui a fost cel care a atacat primul

El mi-a luat sticla. Am început să mă lupt cu el pentru că voiam să iau sticla de la el. Am reușit să prind bine sticla și să i-o smulg din mână.”, a spus Deekan Vig pentru Old Bailey. "Mă simțeam speriat și intimidat. Mă gândeam de ce a făcut asta.  Cred că a fost pentru că nu-i place alcoolul, nu-i place deloc alcoolul. Eram gol și jenat, de ce era el în camera mea? Nu intră niciodată în camera mea. M-am străduit să ascund aceste sticle și el a vrut să mi le ia.  Am vrut doar să iau sticla de la el și apoi să mă îndepărtez de el. După aceea, l-am împins destul de puternic spre uşă. M-a prins destul de strâns de tibie și apoi și-a pus piciorul peste pieptul meu. Am simțit o presiune incredibilă pe piept și nu mai puteam să respir. Am gâfâit „Mor, mor” pentru că nu puteam să respir. M-am chinuit să iau o sticlă din spatele meu. Am aruncat-o cu forță cât de tare am putut, am vrut doar să-l opresc să mă lovească în piept. Am început să arunc cu mai multe sticle în el. După câteva aruncări, pur și simplu am văzut această cantitate uriașă de sânge împrăștiată peste tot”, a povestit bărbatul. 

Deekan, din Southgate, a recunoscut uciderea din culpă, dar neagă crima, susținând că nu a intenționat să-și ucidă tatăl. Procesul este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Am gâfâit 'Mor, mor'". Cum şi-a omorât un bărbat din UK tatăl cu o sticlă de şampanie: s-a trezit gol, în camera sa, printre 100 de sticle