Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr de 34 de ani, vedetă pe TikTok, ucis într-un accident teribil în SUA. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

O vedetă TikTok, cu aproape 200.000 de urmăritori şi peste 2 milioane de vizualizări a murit tragic, în urma unui accident teribil de maşină. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.01.2022, 19:06

  • Tânăr de 34 de ani, vedetă pe TikTok, ucis într-un accident teribil în SUA. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Starul TikTok, Leonardo Gil, în vârstă de 34 de ani, a murit săptămâna trecută - marți, 25 ianuarie, după ce a fost lovit și ucis de o maşină; şoferul vinovat a fugit imediat de la faţa locului.

Gil, tehnician de endoscopie la Spitalul Hialeah, a fost lovit de o camionetă de culoare închisă la intersecția dintre East 8th Avenue și 21st Street în jurul orei 21:30, a raportat NBC Miami. Își terminase tura la spital și se plimba cu motocicleta când s-a produs accidentul. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului0

În imaginile făcute publice de poliţie, şoferul vehiculului face un viraj la stânga într-o intersecţie, fără să se asigure, izbind din plin motocicleta lui Gil. Șoferul autoturismului a oprit pentru scurt timp, dar în cele din urmă a fugit de la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Lt. de poliție din Hialeah, Eduardo Rodriguez, a declarat pentru NBC Miami că "Leonardo Gil mergea spre sud, având prioritate, atunci când vehiculul a vrut să-i taie calea şi nu i-a oferit nici măcar ocazia să încerce să evite impactul”. Rodriguez a menţionat că şoferul „se va confrunta cu acuzaţii foarte grave”, pentru că nu a acordat niciun ajutor şi a fugit de la locul faptei.

Tânărul ucis 0îşi cumpărase de puţin timp motocicleta

Potrivit familiei, Gil cumpărase de curând motocicleta şi era foarte entuziasmat.

„Familia noastră este devastată. Avea motocicleta de doar trei luni, nu avusese niciodată o motocicletă până acum”, a spus nepoata lui, Delia Acosta. „Suntem devastați pentru că nu te aștepți niciodată să se întâmple așa ceva”.

Colegii deplâng, de asemenea, pierderea lui Gil. După aflarea veştii a fost ţinut un moment de reculegere la spital şi a fost creat un mic altar cu lumânări în memoria acestuia.

„Muncise atât de mult şi reuşise să ajungă la un nivel înalt prin tot efortul său”, a spus una dintre colegele sale, Shirley Adkins, menţionând că tânărul era foarte apreciat pentru dedicarea şi pasiunea pe care o punea în munca sa în încercarea de a-i ajuta pe ceilalţi.

Leonardo Gil strânsese aproape 200.000 de urmăritori pe contul său de TikTok, unde distribuia deseori videoclipuri de la spital şi răspundea la întrebări medicale pentru a-şi ajuta fanii cu diferite probleme. O pagină de strângeri de fonduri a fost creată pentru a acoperi costurile de înmormântare. Tânărul lucra la spital de mai bine de un deceniu, după ce imigrase din Cuba. A început ca îngrijitor, devenind în cele din urmă transportator de pacienți și mai târziu, tehnician endoscopist.

O anchetă este încă în curs. Poliția face cercetări şi este în căutarea unui vehicul care să se potrivească cu descrierea din videoclip şi care prezintă avarii în partea dreaptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Tânăr de 34 de ani, vedetă pe TikTok, ucis într-un accident teribil în SUA. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului