Antena Meniu Search
x

O vedetă YouTube a murit de cancer la 36 de ani. Melanie Ham avea printre cele mai vizualizate tutoriale de croșetat și tricotat

Melanie Ham, o tânără mamă care a devenit populară pe YouTube datorită tutorialelor ei de cusut, croșetat și bricolaj, a murit de cancer la vârsta de 36 de ani. Soțul ei, Robert, a anunțat vestea sfâșietoare pe pagina ei de Instagram.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 16:59

Melanie Ham a murit cu doar câteva zile înainte de a 16-a aniversare a căsătoriei lor. Mamă a doi copii, în vârstă de 36 de ani, din Los Angeles, a câștigat peste 811.000 de urmăritori pe YouTube pentru tutorialele ei de cusut, croșetat și bricolaj, unele dintre videoclipurile ei ajungând la peste cinci milioane de vizualizări. 

Melanie Ham a aflat că are cancer în 2019

Începând din 2020, Melanie a început să împărtășească pe YouTube și detalii despre problemele ei de sănătate, dezvăluind că medicii i-au găsit o masă tumorală în rinichi în 2019 și a fost diagnosticată apoi cu un tip rar de cancer, numit sarcom angiomiolipom epitelioid, scrie Daily Mail.

În ciuda faptului că a suferit mai multe tratamente agresive în ultimele 18 luni, Melanie a murit pe 12 ianuarie, cu doar câteva zile înainte de a 16-a aniversare a căsătoriei sale cu Robert, tatăl copiilor ei.

Pe acelaşi subiect

„Cu inimă grea și cu o tristețe profundă, împărtășesc vestea decesului soției mele dulci, uimitoare și frumoase, Melanie. Dacă ne-ai urmărit călătoria, sunt sigur că, la fel ca noi, aveai speranța că va putea învinge această boală insidioasă. În ultimele luni, lucrurile s-au înrăutățit progresiv și suntem recunoscători că am ajuns până în acest punct de sărbători și am încercat să facem ca fiecare moment să conteze. Suntem la 9 zile scurte de la aniversarea a 16 ani de căsătorie”, a scris soțul ei, pe Instagram.

Bărbatul, care a rămas acum părinte singur pentru doi copii minori, și-a lăudat soția pentru că „a luptat până la capăt”, mulțumind în același timp tuturor celor care au susținut-o pe parcursul tratamentului.   

Tutorialele ei despre croșetat și cusut au adunat milioane de vizualizări pe YouTube

„În ciuda durerii profunde pe care familia mea și cu mine o simțim astăzi, vrem să sărbătorim o femeie uimitoare și o viață frumos trăită. Ea a iubit cu pasiune, a creat frumos, a oferit din abundență și a fost cea mai bună prietenă a mea până la sfârșit. Era o femeie extraordinară și Dumnezeu are un alt înger frumos. Acum poate să meargă, să cânte și să danseze într-un mod în care corpul ei nu i-a permis în ultimele luni” a mai scris el. 

Melanie a câștigat peste 800.000 de abonați pe YouTube după ce a început să-și împărtășească tutorialele ei despre croșetat, tricotat și cusut, în decembrie 2011. Pe blogul ei, ea a explicat că a început să se concentreze pe bricolaj, arte și meșteșuguri în 2007, când a urmat un curs de cusut pentru începători - o experiență care a determinat-o să-și cumpere propria mașină de cusut.

Printre cele mai populare videoclipuri ale ei se numără un tutorial pentru începători pentru croșetarea unei pături, care a fost încărcat acum șapte ani și are aproape șase milioane de vizualizări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O vedetă YouTube a murit de cancer la 36 de ani. Melanie Ham avea printre cele mai vizualizate tutoriale de croșetat și tricotat