Antena Meniu Search
x

Tânăr din Croația, despăgubit cu 10.000 de euro de Ryanair, după ce avionul s-a depresurizat în timpul unui zbor și a rămas traumatizat: "Un calvar terifiant"

Compania aeriană Ryanair a fost obligată să plătească unui băiat aproape 10.000 după ce acesta a suferit o "experiență teribilă" în timpul unui zbor din Irlanda către Croația, ceea ce l-a făcut să aibă coșmaruri.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 10:03

Tânăr din Croația, despăgubit cu 10.000 de euro de Ryanair, după ce avionul s-a depresurizat în timpul unui zbor și a rămas traumatizat
Tânăr din Croația, despăgubit cu 10.000 de euro de Ryanair, după ce avionul s-a depresurizat în timpul unui zbor și a rămas traumatizat - Shutterstock

Stefan Kokic, acum în vârstă de 17 ani, dar care avea 11 ani la acea vreme, se afla la bordul avionului care zbura de la Dublin către Aeroportul Zadar în iulie 2018, când aeronava a suferit o pierdere bruscă a presiunii în cabină. O aterizare de urgență a făcut ca aeronava să devieze de la traseu spre aeroportul Frankfurt Hahn înainte ca Stefan și părinții săi să continue în cele din urmă zborul spre destinație, relatează Mirror.

Tânărul, despăgubit cu 10.000 de euro

Ștefan a fost implicat într-un calvar fără îndoială terifiant”, a declarat luni avocatul adolescentului Ciaran Mandal, Curții de Circuit Civil.

O declarație pe propria răspundere a arătat că familia lui Ștefan a susținut că acesta a suferit tulburări emoționale ca urmare a incidentului. Adolescentul, care locuiește în Kildare, Irlanda, a dat în judecată Ryanair prin intermediul mamei sale. Judecătorul John O’Connor a aprobat o despăgubire în valoare de 10.000 euro din partea Ryanair. 

Incidentul vine după ce un pasager al companiei Ryanair a fost arestat după ce a încercat să deschidă ușa unui avion, pe un zbor din Croația către Londra. Tânărul în vârstă de 27 de ani a sărit de pe scaun cu câteva momente înainte de decolarea pe aeroportul Zadar pe 30 iunie și a încercat să forțeze ușa. Dar alți turiști l-au împiedicat pe bărbat să facă acest lucru și l-au ținut imobilizat pănă când au sosit autoritățile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Tânăr din Croația, despăgubit cu 10.000 de euro de Ryanair, după ce avionul s-a depresurizat în timpul unui zbor și a rămas traumatizat: "Un calvar terifiant"