Antena Meniu Search
x

Video Tânără dată dispărută de părinți, ucisă de propriul frate în casa familiei din sudul Italiei. După ce a participat la căutări, băiatul a recunoscut că și-a înjunghiat sora

O crimă înfiorătoare a îngrozit comunitatea din San Giovanni La Punta, o localitate din Catania, sudul Italiei. Un tânăr de 22 de ani a fost arestat pentru omor, după ce a recunoscut că și-a ucis sora mai mare, apoi i-a ascuns cadavrul.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.10.2021, 15:13

Tânără dată dispărută de părinți, ucisă de propriul frate în casa familiei din sudul Italiei. După ce a participat la căutări, băiatul a recunoscut că și-a înjunghiat sora - lasicilia.it / cataniatoday.it / captura video youtube

Alarma a fost dată vineri după-amiază, de iubitul fetei. Lucrezia Di Prima, în vârstă de 37 de ani, plecase de acasă fără telefonul mobil, portofelul și cheile mașinii. Părinții tinerei au fost, însă, cei care au alertat carabinierii din San Giovanni La Punta. Polițiștii au demarat imediat cercetările, au audiat martori și au început să o caute pe fată. Pentru că în declarația fratelui Lucreziei existau mai multe neconcordanțe, oamenii legii au decis să-l audieze din nou pe tânărul de 22 de ani. Până seara, Giovanni Francesco Di Prima a mărturisit că și-a ucis sora, scrie Il Messaggero.

Lucrezia Di Prima a fost ucisă de fratele ei în casa părinților

Le-a spus polițiștilor că a înjunghiat-o pe Lucrezia, și-a înjunghiat mortal sora, apoi i-a condus pe anchetatori în locul unde ascunsese cadavrul: un drum secundar din Nicolosi, o zonă rurală din Catania. Ulterior, carabinierii au aflat că Lucrezia fusese ucisă de fratele ei chiar în casa unde locuiau cu părinții, în San Giovanni La Punta. Presa din Italia scrie că, până la această oră, arma crimei nu a fost încă găsită, iar motivul ororii este deocamdată un mister. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Giovanni, pasionat de cultura japoneză și de sport, era mai retras de câteva luni de zile. Tânărul de 22 de ani nu ieșea mai deloc din casă și se distanțase de prieteni. 

Fratele criminal ar fi fost afectat de Hikikomori, sindrom de izolare socială

Potrivit lasicilia.it, pasiunea sa pentru cultura japoneză l-a determinat să descopere așa-numitul "Hikikomori", un cuvânt care înseamnă literalmente "a rămâne pe margine". Cei care sunt afectați de această tulburare de comportament decid să se retragă mult timp din viața socială perioade (de la câteva luni până la câțiva ani), închizându-se în propria lor casă, fără a avea vreun contact direct cu lumea exterioară, uneori nici măcar cu părinții lor.

De cealaltă parte, sora lui era o tânără jovială, extrovertită și urma să se căsătorească cu iubitul ei.

Mâine, miercuri, 20 octombrie, are loc interogatoriul pentru validarea mandatului de arestare pe numele lui Giovanni Francesco Di Prima, care se află acum în închisoarea din Piazza Lanza. 

Avocatul tânărului ar fi solicitat deja un raport psihiatric pentru clientul său. Scopul este de a stabili dacă Giovanni Francesco Di Prima a avut sau nu discernământ când şi-a înjunghiat mortal sora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Tânără dată dispărută de părinți, ucisă de propriul frate în casa familiei din sudul Italiei. După ce a participat la căutări, băiatul a recunoscut că și-a înjunghiat sora