Antena Meniu Search
x

Tânără de 29 de ani, împușcată mortal în mașină, după ce a ieșit de la sală, în Ecuador: "Mi-au omorât prietena"

O influenceriță, mămică a unui copil, a fost împușcată în mașină de către un grup de asasini, după ce a ieșit de la sală.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:10

Narcisa Cardoso Giler, în vârstă de 29 de ani, a postat un videoclip pe Instagram, cu doar câteva minute înainte de atacul fatal din Ecuador. Femeia, în vârstă de 29 de ani, era alături de prietena ei, María Fernanda Vargas, când mai mulți bărbați înarmați pe motociclete, s-au apropiat de mașina victimei și au început să tragă mai multe focuri de armă în ea, relatează Mirror.

Narcisa se afla la volanul mașinii și a pierdut controlul vehiculului. Atacul a avut loc luni, 5 decembrie, în jurul orei 9:00 în zona Urdesa, Guayaquil, Ecuador. După ce tânăra mamă a fost împușcată, bărbații înarmați au fugit de la fața locului, iar prietena ei șocată a sunat imediat la urgențe și a informat familia Narcisei de vestea tragică.

„Astăzi am trăit un șoc. Mi-au omorât prietena, era ca sora mea, chiar în mașina ei, când ieșeam de la sală”, a scris pe rețelele de socializare, María Fernanda, prietena victimei. Poliția a sosit la fața locului pentru a strânge probe și a ridica cadavrul femeii pentru o autopsie. Purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale, locotenent-colonelul Christian Meléndez, a declarat că Narcisa a fost împușcată de trei sau patru ori. Narcisa lasă în urmă un fiu de 11 ani.

Femeia avea antecedente penale pentru furt

Cu trei zile înainte de moarte, ea a postat o fotografie cu ea cu fiul ei. „La mulți ani, iubirea vieții mele. 11 ani fericiți. Dumnezeu să te ghideze și să te binecuvânteze mereu. Te iubesc", a fost mesajul de la fotografia postată de femeie. Ea avea antecedente penale împreună cu alte cinci persoane, care au fost acuzate la 22 decembrie 2020 pentru un jaf la o locuință din cantonul Simón Bolívar. I s-au dispus măsuri asigurătorii care i-au interzis să părăsească țara, iar în aprilie 2021 a fost exclusă din procesul judiciar.

Locotenent-colonelul Christian Meléndez, șeful districtului Ceibos, a comentat că încă nu au o posibilă ipoteză cu privire la motivul pentru care femeia a fost ucisă. Moartea ei a fost una dintre cele 17 crime cu arme de foc din ultimele zile. Președintele Guillermo Lasso a decretat stare de urgență în trei dintre cele 24 de provincii din Ecuador cele mai afectate de violență, după ce numărul crimelor a scăpat de sub control. Poliția din Ecuador a arestat săptămâna trecută șapte bărbați înarmați care au luat cu asalt un spital în încercarea de a ucide un adolescent care era tratat acolo. Membrii bandei au luat ostatici asistente și au schimbat focuri de armă cu poliția, înainte de a fi reținuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânără de 29 de ani, împușcată mortal în mașină, după ce a ieșit de la sală, în Ecuador: "Mi-au omorât prietena"