Antena Meniu Search
x

Tânără mamă dată dispărută, găsită carbonizată într-un sac de gunoi în curtea casei, în Brazilia. ”Am mai văzut sacul, dar nu ne-am imaginat ce era înăuntru”

O mamă în vârstă de 31 de ani a fost găsită carbonizată, într-un sac de gunoi, în curtea casei sale, la aproximativ două săptămâni după ce a fost dată dispărută de către rude. Înainte să dispară, Vanessa Rodrigues da Silva a cerut disperată ajutorul vecinilor după ce propriul soț a agresat-o.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 15:20

Vanessa Rodrigues da Silva a fost găsită moartă la câteva zile după ce a cerut ajutorul vecinilor să o scape din mâinile soțului
Tânără mamă dată dispărută, găsită carbonizată într-un sac de gunoi în curtea casei. Rude: ”Am mai văzut sacul, dar nu ne-am imaginat ce era înăuntru” - Instagram

Rămășițele femeii, mamă a doi copii, au fost găsite într-un sac de gunoi în curtea unei ferme din Novo Planalto, în regiunea braziliană Goiás. Vanessa Rodrigues da Silva apucase să ceară ajutorul vecinilor după ce soțul ei a agresat-o, însă nimeni nu a putut să o salveze din mâinile lui.

Femeia a dispărut pe 11 august, după ce ar fi fost agresată de soțul ei și i-ar fi cerut ajutor vecinilor. Familia îngrijorată a contactat autoritățile după ce a petrecut cinci zile încercând să o localizeze, relatează G1 .

Soțul femeii a fost inițial arestat pentru deținerea ilegală de armă de foc și muniție, dar a plătit cauțiune și a părăsit secția de poliție.

Soțul femeii găsite carbonizate în sac nu a fost prins de polițiști

Pe acelaşi subiect

După ce polițiștii au făcut descoperirea sumbră, el a devenit principalul suspect de crimă și de atunci a dispărut. 

Sora femeii a declarat că a fost chemată la fața locului pentru a identifica trupul acesteia.

„A ars-o și a băgat-o în două pungi de gunoi. La ușa fermei din curte. Am mai mers acolo înainte, la fel și poliția. Am văzut acest sac acolo, dar nu ne-am imaginat ce era înăuntru”, a mai spus sora femeii, potrivit The Sun.

Copiii cuplului, de 5 și 11 ani, au rămas în grija bunicilor, după crimă

Aceasta a mai povestit că femeia ucisă și soțul ei erau împreună de 15 ani și au avut o relație tulburată. Ea a adăugat că au fost separați în ultimul an și că soțul femeii era gelos și nu o lăsa să lucreze.

"Noi, din familie, am crezut întotdeauna că este un tip ciudat. Avea un ochi puternic pentru femeile din familie și era gelos pe nepoții Vanessei", a spus ea.

Copiii cuplului în vârstă de 5 și 11 ani au fost preluați de bunica lor până la soluționarea cazului. 

Nepoata victimei, Beatriz Ferreira, a cerut arestarea bărbatului pentru a „ușura durerea familiei”.

”A distrus o familie. Vrem să fie închis pentru a ușura cel puțin durerea pe care o simțim. Nu va putea niciodată să plătească pentru ceea ce a făcut, dar cu el în închisoare vom fi mai liniștiți", a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânără mamă dată dispărută, găsită carbonizată într-un sac de gunoi în curtea casei, în Brazilia. ”Am mai văzut sacul, dar nu ne-am imaginat ce era înăuntru”