Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăra model din Brazilia care s-a căsătorit cu ea însăși divorțează: "Am găsit pe cineva special"

O tânără din Brazilia a făcut vâlvă recent în mediul online, după ce a anunţat că a hotărât să divorţeze, după ce s-a căsătorit cu... ea însăşi. Modelul şi-a motivat şi decizia, în ciuda faptului că în urmă cu doar câteva luni era convinsă că singură îi este cel mai bine.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.01.2022, 17:16

Cu doar câteva luni în urmă Cris Galera, a ales să se căsătorească cu ea însăşi în cadrul unei ceremonii formale după ce a declarat că era sătulă să depindă de bărbaţi şi îşi doreşte o viaţă în care ea să fie pe primul lor. Potrivit Daily Star, în timpul ceremoniei, modelul în vârstă de 33 de ani a susţinut că nu a fost „dezamăgită” pentru că nu are mire, ci mai degrabă este nerăbdătoare să trăiască singură. A fost fotografiată atunci într-o rochie lungă de mireasă, având un zâmbet larg, luminos, în faţa unei biserici din ţara sa mamă, Brazilia, în ziua nunţii ei, etalându-şi tatuajele.

„Îmi sărbătoresc iubirea de sine și vreau să inspir alte femei să-și crească stima de sine... Primesc mii de mesaje de la bărbați și femei din întreaga lume care doresc să se căsătorească. Păcat, pentru că nu voi divorța curând”, scrisese ea pe Instagram, alături de fotografiile de la nuntă.

Cu toate acestea, nu a trecut jumătate de an până când Cris Galera a mărturisit că vrea să-şi desfacă jurămintele pentru că a găsit „pe cineva special” şi a început să se îndrăgostească.

Modelul brazilian: „Am început să cred în dragoste”

Vorbind despre căsnicia ei, dar şi despre momentul în care decis să pună stop şi să ofere loc în inima ei şi pentru o altă persoană, modelul brazilian de 33 de ani a spus: „Am fost foarte fericită cât a durat. Am început însă să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”. „Am ajuns la un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Mi-a fost întotdeauna frică să nu fiu singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să sărbătoresc asta", menţionase aceasta în septembrie, în ziua nunţii.

Recunoaşte însă că a fost extrem de dezamăgistă să vadă comentariile răutăcioase ale anumitor persoane care nu au înţeles gestul ei de a se căsători singură. "Am decis că nu voi mai citi comentariile pline de ură. Opinia oamenilor nu va schimba ceea ce cred și nici nu va adăuga nimic bun", a spus Cris, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tânăra model din Brazilia care s-a căsătorit cu ea însăși divorțează: "Am găsit pe cineva special"