Antena Meniu Search
x

Povestea de dragoste a unei femei care a decis să se mărite cu un pod vechi de 600 de ani

O femeie din Australia s-a îndrăgostit atât de tare de un pod, încât a hotărât să îşi lege destinul alături de acesta. La ceremonia bizară au participat 14 persoane.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.05.2019, 11:07

O femeie din Australia s-a îndrăgostit atât de tare de un pod, încât a hotărât să îşi lege destinul alături de acesta. La ceremonia bizară au participat 14 persoane.

O femeie de origine autraliană a povestit despre nunta sa perfectă şi despre „soţul frumos, puternic şi robust” care se întâmplă să fie chiar un pod din Franţa.

Jodi Rose, din Sydney, s-a căsătorit cu Le Pont du Diable ("Podul diavolului"), pe râul Tech din Ceret, în sudul Franței în anul 2013.

Ea s-a îndrăgostit de structura de piatră a podului construit în secolul al 14-lea, în timp ce călătorea prin țară. A hotărât să se căsătorească cu obiectivul turistic la scurt timp după.

O femeie s-a căsătorit cu un pod vechi de 600 de ani

La ceremonie au participat 14 persoane şi nunta a fost binecuvântată de primarul orașului Saint-Jean-de-Fos.

"Eram într-adevăr emoţionată ... m-am simțit ca o mireasă. Am purtat şi o rochie de prinţesă", a declarat ea recent.

Jodi încă mai poartă cu mândrie inelul de nuntă, iar o versiune personalizată, mai mare, făcută pentru pod, este așezată pe structură.

"E foarte frumos, e puternic și robust și m-am gândit, da, e cineva cu care mă pot conecta cu adevărat și alături de care să îmi fixez rădăcinile” a spus Rose.

Scriind pe blogul ei despre experienţa prin care a trecut, doamna Rose a spus ca a călătorit lumea în timp ce înregistra un proiect muzical care de altfel implica tot poduri. Atunci a decisă că podul Le Pont du Diable este „alesul”.

”Deși îi respect pe cei care manifestă sentimente romantice și dorințe sexuale față de obiecte, în cazul meu e vorba de o relație simbolică, de o viziune păgână, animistă asupra vibrației spirituale care cuprinde întreaga lume” a scris artista. ”El înțelege că eu mai iubesc și alte poduri și alți bărbați , dar și că dragostea noastră depășește capriciile vieții.”

Tot pe blogul ei, Jodi Rose care folosește înregistrările cu sunetele emise de corzile de rezistență ale podurilor pentru proiectul ”Poduri cântătoare”, a descris legătura ei amoroasă cu podul.

”Povestea dragostei noastre este un basm modern, am călătorit prin lumea largă timp de zece ani, făcând muzică folosind sunetele podurilor, iar pe măsură ce el îmi simțea vibrațiile apropiindu-se, mă atrăgea cu mai mare putere. Nunta noastră a fost organizată cu ajutorul prietenilor noștri din Barcelona, o comunitate de artiști care ne-a oferit atât ajutorul, cât și binecuvântarea. Deși el e de piatră, rezonanța ființei lui se face simțită extrem de puternic, iar în îmbrățișarea lui am simțit liniștea” a declarat ea.

Conform Daily Mail, căsătoria lor nu este recunoscută legal în Franța, dar artista nu se simte deranjată, considerând că uniunea lor este fost puternică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Povestea de dragoste a unei femei care a decis să se mărite cu un pod vechi de 600 de ani