Antena Meniu Search
x

Tânără surprinsă cu un nou-născut mort în braţe, într-o celulă din cea mai mare închisoare de femei din Europa, după ce paznicii i-au ignorat strigătele de ajutor

O tânără de 18 ani a născut un bebeluş mort, într-o închisoare din Anglia, după ce paznicii i-au ignorat strigătele de ajutor.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 17:58

Bronzefield este considerată cea mai mare închisoare de femei din Europa
Bronzefield este considerată cea mai mare închisoare de femei din Europa - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Mama tinerei se teme pentru viaţa acesteia.

Tânăra se afla în arest preventiv în închisoarea privată Bronzefield din apropiere de Ashford, oraş situat la circa 100 de kilometri de Londra. Vorbim despre cea mai mare închisoare de femei din Europa şi singura închisoare privată exclusiv pentru femei din Marea Britanie. Conform The Sun, tânăra era în arest preventiv, fiind acuzată de implicare într-un jaf.

Însărcinată în mai multe luni, tânăra şi-a dat seama, la un moment, că ceva nu este în regulă cu fătul astfel că a solicitat ajutor. Ba chiar tânăra ar fi cerut ajutor timp de 12 ore, însă strigătele ei au fost ignorate de paznicii închisorii.

Mama tinerei se teme pentru viaţa ei, după şocul suferit

În cele din urmă, paznicii închisorii au avut un adevărat şoc în momentul în care tânăra a fost găsită cu fătul mort în braţe. S-a deschis o anchetă în acest caz, iar autorităţile locale se declară consternate de situaţie, mai ales în condiţiile în care tânăra încă nu fusese găsită vinovată de infracţiunea de care era acuzată.

Pe de altă parte, reprezentanţii închisorii private susţin că totul s-a întâmplat din cauza unor probleme de comunicare, dar şi pentru că cineva ar fi notat greşit data la care tânăra ar fi trebuit să nască.

Mama tinerei se declară şocată de momentele cumplite prin care a trecut fata ei şi se teme ca aceasta să nu aibă tentative de a-şi pune capăt zilelor din cauza şocului suferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Tânără surprinsă cu un nou-născut mort în braţe, într-o celulă din cea mai mare închisoare de femei din Europa, după ce paznicii i-au ignorat strigătele de ajutor