Antena Meniu Search
x

Tată a 3 copii, omorât de un adolescent de 15 ani, în Anglia. Băiatul a primit închisoare pe viaţă: "Ești complet scăpat de sub control”

Un băiat de 15 ani a fost condamnat vineri, 7 octombrie, la închisoare pe viață, după ce a omorât un bărbat, tată de trei copii, în estul Londrei. 

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 13:12

Băiatul a primit închisoare pe viaţă
Tată a 3 copii, omorât de un adolescent de 15 ani, în Anglia - Met Police

Jamie Markham, în vârstă de 45 de ani, a fost înjunghiat de trei ori de către adolescent, care nu poate fi numit din motive legale, inclusiv în gât. Incidentul s-a petrecut pe 9 august anul trecut, după ce Jamie, din Chingford, a ieșit din apartamentul său din Chingford Mount, unde a dat de băiat și patru dintre prietenii săi, care erau înarmați. Adolescentul avea 14 ani la momentul uciderii și i-ar fi spus unui martor că „o să-l omoare” înainte de a avea loc vreo ceartă. Băiatul l-a înjunghiat apoi în inimă, relatează Mirror.

Autoritățile au fost chemate la Churchill Terrace la ora 18:20, dar Jamie a fost declarat mort la fața locului. Judecătorul John Hillen a ordonat ca băiatul, care a mai avut probleme cu legea din cauza comportamentului violent, să fie închis pe viață cu un termen de minim 15 ani. El l-a descris pe Jamie Markham drept „un bărbat harnic cu propria sa afacere, care a muncit din greu pentru a-și susține și a-și crește familia”.

“Nu ai încercat deloc să-ți îndrepți comportamentul, ai un record la frecvența scăzută la școală, fugi de acasă. Părinții tăi adoptivi nu au putut face nimic pentru a te împiedica. Ești complect scăpat de sub control”,  i-a spus judecătorul băiatului.

Cum s-a ajuns la un astfel de incident 

Cu luni înainte de uciderea sa, el, soția și cei trei copii au devenit „din ce în ce mai deranjați” de un grup de tineri care făceau constant zgomot în spatele blocului și aveau un comportament violent.  Jamie se întorcea acasă de la muncă la ora 18:00 și a rămas în spatele blocului pentru a putea fuma. Atunci a izbucnit o ceartă între grupul de băieți și bărbat, care a fost auzită de fiica acestuia.

Fiica lui Jamie, care nu știa că tatăl ei era implicat în ceartă, s-a aplecat peste balconul apartamentului, iar unul dintre tineri ar fi strigat: „La ce naiba te uiți?”. Stuart Cole, un martor, se îndrepta spre intrarea în parcare, când a văzut doi tineri îl atacu pe bărbat. Un marot, care l-a văzut pe adolescent certându-se cu Jamie cu câteva minute înainte de moartea sa, a mers la poliție pentru a identifica vinovatul și l-a recunoscut imedait pe adolescent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Mapamond » Tată a 3 copii, omorât de un adolescent de 15 ani, în Anglia. Băiatul a primit închisoare pe viaţă: "Ești complet scăpat de sub control”