Antena Meniu Search
x

„Tată, dă-mi un semn de viață”. O româncă îşi caută disperată tatăl, dispărut în Italia

Apel disperat al unei românce, care îşi caută disperată tatăl, dispărut fără urmă în Italia de pe data de 31 august.

de Monica Palade

la 08.09.2021, 12:41

„Tată, dă-mi un semn de viață”. O româncă îşi caută disperată tatăl, dispărut în Italia Imagine: ivan.jpg - Rotalianul

Ivan Ionel Dumitru, 54 de ani, din județul Alba, a venit la Torino aproximativ cu o lună de zile în urmă. Cum nu se înţelesese cu patronul, care nu l-a plătit, bărbatul a decis să plece cu un alt român în Belgia. Doar că în autogara din Torino de unde urma să plece, bărbatului i s-a refuzat îmbarcarea pe motiv că nu are certificatul Covid. El nu a fost lăsat să urce în autobuz fără Green Pass.

Nu mai ştie nimic de el

Din acel moment, fiica sa, Ana-Maria nu a mai avut niciun semn de la tatăl său. Tot ce a mai putut să afle este că acesta ar fi cunoscut niște români care mergeau să lucreze la cules de struguri și este posibil să fi plecat cu ei.

„A plecat la muncă, în construcții, cu niște prieteni. Avea telefonul cu cartela de România și nu avea roaming-ul activat, vorbeam doar seara, câte un pic cu el, când avea internet. Nu știu cât de bine era la muncă, am înțeles că nu-l plătise, dar nu știu prea multe detalii. Acolo unde locuia era mereu în compania altor persoane, nu prea puteam vorbi multe amănunte cu el”, a declarat fiica bărbatului pentru rotalianul.com.

Femeia nu ştie de ce tatăl său nu i-a dat niciun semn de viaţă până acum şi încearcă prin toate mijloacele să dea de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » „Tată, dă-mi un semn de viață”. O româncă îşi caută disperată tatăl, dispărut în Italia