Antena Meniu Search
x

"Te-a făcut să râzi când erai trist". O femeie de 40 de ani, găsită moartă într-un frigider. Iubitul americancei, presupusul criminal

Un bărbat de 53 de ani a fost trimis în judecată miercuri, sub acuzaţia de crimă, după ce poliția a găsit trupul iubitei sale, în vârstă de 40 de ani, învelit în straturi de folie de plastic, prosoape și pături, într-un frigider din interiorul unui apartament din Providence, Statele Unite.

de Redactia Observator

la 25.03.2022, 14:32

Mama şi fiica femeii ucise la aflarea veştii uciderii sale
Mama şi fiica femeii ucise la aflarea veştii uciderii sale - Facebook Providence En Español

Cadavrul femeii a fost găsit într-un frigider şi potrivit mărturiilor familiei, ar fi fost învelit în plastic și înfăşurată în proasoape şi pături apoi înghesuită „ca o bucată de friptură”, chiar de iubitul ei Nathan Cooper, în vârstă de 53 de ani, scrie The Sun.

Imagini de la locul tragediei ilustrau cum ofițerii scoteau din interiorul casei ceea ce păreau a fi părți ale frigiderului, după ce trupul lui Sherbert „Strawberry” Maddox a fost descoperit la începutul zilei de 22 martie.

Anchetatorii cred că bărbatul a împușcat-o cu o armă, pe care poliția a găsit-o în apartament și pe care a şi confiscat-o, împreună cu o pușcă. În instanță, pistolul a fost identificat ca fiind un model Smith & Wesson de calibrul .38.

Familia femeii, şocată de moartea acesteia

Pe acelaşi subiect

Atât fiica ei, Shynique Garnetto, cât și mama, Sherbert Perez, au transmis cu îndurerae un mesaje, după aflarea veştii tragice. Cele două au vorbit despre bunătatea femeii şi spun că e foarte greu să îşi găsească cuvintele pentru a descrie durerea pe care o simt acum. 

„Ce nu ți-a plăcut la ea?”, au fost cuvintele fiicei femeii în momentul în care a ajuns faţă în faţă cu agresorul mamei sale. „Te-a făcut să râzi când erai trist. Ea a fost mereu acolo””, a adăugat ea. Fiica și bunica femeii au spus că Maddox nu locuia la apartamentul în care poliția a găsit-o.

Anchetatorii spun că bărbatul nu a prezentat nicio remuşcare faţă de cele întâmplat. ,​„Investigația noastră arată că el a avut tendințe violente față de ea în trecut”, au spus poliţiştii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Te-a făcut să râzi când erai trist". O femeie de 40 de ani, găsită moartă într-un frigider. Iubitul americancei, presupusul criminal