Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fată de 19 ani a fost găsită moartă într-un balcon, sub o grămadă de haine, în Ohio. Tânăra fusese dată dispărută din iulie 2021

Cadavrul unei fete de 19 ani din Ohio, care a fost dată dispărută în iulie anul trecut de familia ei, a fost găsit sub o grămadă de haine pe balconul unui apartament din Cleveland.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 15:32

Audreona Barnes, în vârstă de 19 ani, a fost dată dispărută în iulie 2021. Cadavrul ei a fost descoperit de o echipă de curățenie chemată să igienizeze un apartament, după ce chiriașul a fost evacuat la jumătatea lunii martie, scrie The Independent.

Trupul tinerei a fost găsit în balconul apartamentului în care locuia cu iubitul ei

Echipa de curățenie i-a descoperit cadavrul tinerei sub o grămadă de haine și a alertat poliția. Cauza morții fetei nu a fost încă anunțată, iar autoritățile nu au dezvăluit de cât timp se crede că tânăra ar fi zăcut pe balcon, fără viață.

Audreona Barnes a fost văzută ultima dată pe 30 iulie 2021 și a vorbit cu familia ei la telefon în acea după-amiază.

Pe acelaşi subiect

Tânăra de 19 ani visa să intre în Armată și s-a întâlnit cu recrutori în ultima zi în care a fost văzută. Mama fetei a spus că ea a fost văzută ultima dată fiind lăsată acasă la iubitul ei, pe Warner Road din Cleveland.

O fată de 19 ani a fost găsită moartă într-un balcon, sub un teanc de haine, în Ohio. Tânăra fusese dată dispărută din iulie 2021

Facebook

Un sms bizar, ultimul semn de viață

Mama fetei a mai spus că iubitul ei a primit un mesaj de la numărul fetei, pe 30 iulie 2021, prin care îi cerea să o ia de la o benzinărie. Dar mesajul „nu părea să vină de la ea”, a spus femeia, iar acesta a fost ultimul semn de viață dat de tânără.

La acea vreme, membrii familiei au spus că toate conturile de socializare ale fetei au fost dezactivate și telefonul ei a fost oprit.

Polițiștii nu exclud nicio variantă în cazul morții tinerei și așteaptă rezultatul unei necropsii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O fată de 19 ani a fost găsită moartă într-un balcon, sub o grămadă de haine, în Ohio. Tânăra fusese dată dispărută din iulie 2021