Antena Meniu Search
x
LIVE

Telenovelă între o româncă şi un italian. Bătrânul cu care a avut o relaţie a fost hărţuit luni de zile, pentru că a înlocuit-o cu o altă îngrijitoare

O româncă stabilită în Italia, care lucra ca îngrijitoare pentru un bărbat din oraşul Udine, a fost dată în judecată de acesta, după ce l-ar fi hărţuit în repetate rânduri, timp de mai multe luni. Totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul ar fi înlocuit-o cu o altă femeie, tot din România.

De Redactia Observator la 03.04.2022, 09:21
Telenovelă între o româncă şi un italian.
Telenovelă între o româncă şi un italian. - Shutterstock - foto ilustrativ

Cei doi, bărbatul italian şi femeia româncă, ale cărei iniţiale sunt D.T, conform presei locale, au avut o relaţie sentimentală, însă după o vreme, bătrânul ar fi înlocuit-o pe aceasta cu o altă femeie, lucru care ar fi nemulţumit-o pe fosta parteneră, scrie Messaggero Veneto.

În momentul în care femeia de 58 de ani a aflat despre relaţia dintre italian şi noua lui îngrijitoare, aceasta şi-ar fi pierdut cumpătul şi a început să îi trimită bătrânului mai multe mesaje, apoi a continuat să îl sune insistent de mai multe ori, atât ziua cât şi noaptea.

Românca nu a putut accepta că a fost înlocuită

Mai mult, românca ar fi creat pe reţelele de socializare mai multe conturi false cu numele bărbatului şi a publicat fotografii indecente cu acesta. Tot pe conturile respective, femeia aducea insulte noii îngrijitoare, transmit procurorii care se ocupă de caz.

Au existat chiar şi momente în care fosta îngrijitoare a mers la uşa bărbatului, ba chiar de câteva ori l-a urmărit şi la biserică. Acolo femeia s-a aşejat în timpul slujbei lângă el şi a început să îl fotografieze. Potrivit surselor din anchetă comportamentul femeii ar fi durat timp de patru luni, în perioada mai-iulie a anului 2020. Femeia a fost acum trimisă în judectă, iar procesul în cazul ei urmează să înceapă pe 30 mai.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Telenovelă între o româncă şi un italian. Bătrânul cu care a avut o relaţie a fost hărţuit luni de zile, pentru că a înlocuit-o cu o altă îngrijitoare