Meniu
Search
x

Video Tragedie evitată în ultima clipă, după ce o femeie a alunecat sub trenul care părăsea o gară din India. Un trecător i-a fost "înger păzitor"

Graba poate duce la incidente extrem de periculoase, poate chiar fatale. A simţit-o pe pielea ei o femeie din India care, în încercarea de a urca în tren din mers, a alunecat între vagoane. Tragedia a fost evitată în ultima clipă, graţie intervenţiei hotărâte a unui bărbat aflat pe peron, care a salvat-o pe femeia îngrozită înainte ca roţile trenului să o strivească.

De Redactia Observator la 20.09.2021, 19:18

O femeie a trăit momente de groază, fiind salvată în ultima clipă după ce a alunecat de pe peronul unei gări din Mumbai, India. Aceasta încerca să urce în trenul care se pusese deja în mişcare, dar la un pas greşit şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe şină, între vagoane. Un bărbat aflat în apropiere i-a fost înger păzitor, salvând-o la timp de o moarte cumplită, relatează India Today.

Imaginile au devenit virale

Incidentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere din gara Vasai, fiind publicate ulterior pe reţeaua de socializare Twitter. Imaginile au devenit virale, filmuleţul fiind vizionat de aproape 50.000 de persoane. Mulţi internauţi au aplaudat intervenţia rapidă şi curajoasă a pasagerului-erou, în timp ce alţii au subliniat inconştienţa femeii, care şi-a pus viaţa în pericol în încercarea de a se urca în tren din mers.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Tragedie evitată în ultima clipă, după ce o femeie a alunecat sub trenul care părăsea o gară din India. Un trecător i-a fost "înger păzitor"

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman