Antena Meniu Search
x

Trei poliţişti din Texas, anchetaţi după ce au ucis o femeie. Toţi 3 au tras în ea după ce au fost atacaţi cu un ciocan: victima ar fi avut tulburări psihice

Trei ofițeri de poliție din San Antonio au fost acuzați de crimă vineri, la mai puțin de 24 de ore după ce au împușcat o femeie în timpul unui apel la poliției, a anunțat șeful acestora. Femeia ar fi suferit de o boală mintală, însă anchetatorii spun că aceasta nu reprezenta un pericol pentru cei trei polițiști. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 12:28

Trei poliţişti din Texas, anchetaţi după ce au ucis o femeie
Trei poliţişti din Texas, anchetaţi după ce au ucis o femeie - Courtesy Packard Law Firm / Bexar County Sheriff's Office / San Antonio Police Department

Ofițerul Eleazar Alejandro, în vârstă de 28 de ani, Sgt. Alfred Flores, în vârstă de 45 de ani; și ofițerul Nathaniel Villalobos, în vârstă de 27 de ani, sunt suspendați din funcție în acest moment, pe măsură ce ancheta continuă. Toți au fost eliberați cu o cauțiune de 100.000 de dolari, după ce au împușcat o femeie. Polițiștii au ajuns la fața locului, după ce o femeie, identificată ulteriror ca fiind Melissa Ann Perez, în vârstă de 46 de ani, a fost reclamată că a început să taie firele la un sistem de alarmă de incendiu din blocul ei, potrivit CNN.

Se pare că doamna Perez avea o criză de sănătate mintală”, a spus șeful poliției.

După ce a vorbit inițial cu ofițerii afară, femeia s-a întors în apartamentul ei și a încuiat ușa. Ofițerii au continuat să vorbească cu femeia printr-o fereastră, îndemnând-o să iasă, arăta un filmuleț editat și neclar, difuzat de departamentul de poliție. 

Nu ai niciun mandat!” spune ea de două ori, conform videoclipului surprins de camera corporală. Un ofițer a încercat să deschidă fereastra, moment în care femeia i-ar fi aruncat acestuia un candelabru în cap. 

Pe acelaşi subiect

Mai târziu, ea a aruncat un ciocan într-un ofițer, dar a lovit geamul, spărgându-l, a spus poliția. Potrivit șefului poliției, un ofițer a deschis focul, dar femeia nu a fost lovită de gloanțe și a putut fi auzită vorbind. Dar, câteva secunde mai târziu, femeia „a înaintat din nou spre fereastră în timp ce încă ținea ciocanul și toți cei trei ofițeri au deschis focul”, a spus șeful poliției.

Toți 3 au tras cu arma în femeie

Pe imaginile surprinse de camera corporală se aud focurile puternice de armă. Femeia a fost împușcată de cel puțin două ori. Ofițerii ar fi încercat să o resusciteze pe femeie însă a murit la fața locului. Deși se presupune că se apropia de ofițeri cu un ciocan când au deschis focul, mandatul de arestare spunea că femeia „nu reprezenta o amenințare atunci când a fost împușcată deoarece inculpații aveau un perete, o fereastră blocată de un televizor și o ușă încuiată între ei.” 

Copiii Melissei, cu vârste cuprinse între 9 și 24 de ani, sunt șocați și de-a dreptul distruși după vestea morții mamei lor.  „Nu există cuvinte pentru a explica unui copil de 9 ani cum trei ofițeri de poliție au crezut toți că este în regulă să o împușcă pe această femeie la unison în timp ce se afla în propria ei casă, în spatele unui zid”.

Familie Melissei este hotărâtă să ceară dreptate pentru femeie în instanță. „Nu vorbim despre un ofițer necinstit care pur și simplu și-a pierdut mințile sau s-a supărat. Vorbim despre trei ofițeri care au crezut că este în regulă să împuște această femeie. jos în propria ei casă. Credem că există probleme sistemice în departament care au permis acest lucru”, a declarat avocatul familiei, Dan Packard. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Trei poliţişti din Texas, anchetaţi după ce au ucis o femeie. Toţi 3 au tras în ea după ce au fost atacaţi cu un ciocan: victima ar fi avut tulburări psihice