Antena Meniu Search
x

Și-a lovit avocatul în sala de judecată, pentru că nu l-a scăpat de sentinţa cu moartea. Bărbatul, condamnat pentru că a ucis o fetiţă de 11 ani şi pe bona ei

Caz revoltător într-un tribunal din Florida. Un bărbat care a ucis o fetiță de 11 ani și pe bona acesteia și-a lovit avocatul în sala de judecată, după ce acesta a fost condamnat la moarte pentru ororile pe care le-a comis.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 10:11

Și-a lovit avocatul în sala de judecată, pentru că nu l-a scăpat de sentinţa cu moartea
Și-a lovit avocatul în sala de judecată, pentru că nu l-a scăpat de sentinţa cu moartea - NBC2 News / Cape Coral Police Dept.

Joseph Zieler, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat la moarte după ce le-a ucis pe Robin Cornell, în vârstă de 11 ani, și pe bona ei, Lisa Story, în vârstă de 32 de ani. Le-a violat pe ambele, apoi le-a sufocat până când și-au dat ultima suflare, potrivit Mirror.

Și-a lovit avocatul pentru că nu l-a salvat de sentința cu moartea

După ce și-a primit sentința și nu a reușit să conteste decizia juriului, bărbatul a izbucnit și și-a atacat avocaul, pentru că nu a reușit să facă nimic pentru a-l scăpa de sentința capitală. Fără să ezite, l-a lovit pe avocat cu cotul în față, însă polițiștii l-au pus imediat la pământ, înainte să se producă o altă tragedie. 

„Sunt bine. Obișnuiam să boxez, am încasat lovituri mult mai bune de atât. Se părea că nu vrea ca conversația noastră să fie preluată de microfoane. Așa că mi-a făcut semn cu mâna, m-am aplecat și m-a lovit”, a declarat domnul avocatul. 

Pe acelaşi subiect

Nu am nimic de-a face cu asta. Îmi mențin nevinovăția”, a declarat și Joseph Zieler în fața instanței. 

Bărbatul a fost arestat de abia în septembrie 2016, deși crima s-a petrecut în 1990. Cadavrele lui Robin și Lisei au fost descoperite în 1990. Ambele fuseseră bătute, agresate și sufocate până la moarte.

„S-a făcut dreptate pentru Robin și dreptate pentru Lisa”, a spus Jan Cornell, mama fetiței, într-o conferință. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Și-a lovit avocatul în sala de judecată, pentru că nu l-a scăpat de sentinţa cu moartea. Bărbatul, condamnat pentru că a ucis o fetiţă de 11 ani şi pe bona ei