Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei tineri de 16 ani au fost ucişi după ce au bătut în uşa unui bărbat din California şi au fugit. Bărbatul i-a urmărit pe drum şi le-a izbit maşina într-un copac

Un bărbat din California, SUA, a fost găsit vinovat după ce a ucis trei adolescenți care i-au făcut o farsă bătând la ușa sa și fugind. I-a urmărit pe autostradă după care i-a izbit într-un copac de pe marginea drumului şi a fugit de la faţa locului.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 12:55

Anurag Chandra, din Riverside Country, California, SUA, a fost găsit vinovat de trei capete de acuzare de tentativă de omor şi crimă pe 28 aprilie.

După ce 3 băieţi au sunat la ușa lui în 2020, unul dintre aceştia s-a dezbrăcat în faţa lui Anuarg iar mai apoi a fugit. Ucigașul în vârstă de 42 de ani a susținut că era beat după ce băuse 12 beri și a devenit „extrem, extrem de iraţional”, așa că a urmărit cu propria maşină adolescenții care conduceau. A reuşit să scoată maşina tinerilor înafara şoşelei, izbindu-i de un copac. În urma impactului trei adolescenţi au decedat, potrivit Mirror.

Bărbatul circula cu peste 160 km pe oră înaintea accidenului

El a susținut anterior că și-a făcut griji pentru siguranța familiei sale, așa că a decis să fugă după adolescenți. După accident, bărbatul a fugit de la fața locului, susținând că nu credea că cineva a fost rănit. Potrivit rapoartelor presei locale, suspectul a mărturisit că nu plănuia să se izbească de băieți sau să-i alunge de pe șosea. Poliția a găsit numărul de înmatriculare de la maşina lui Anurag la locul accidentului dar când s-au dus la casa lui pentru a-i pune întrebări la câteva ore după incident, dar nimeni nu a răspuns. Bărbatul a spus instanței că a adormit din cauza „stresului copleșitor” al serii.

Pe acelaşi subiect

Alți trei băieți au fost răniți în impact

Victimele Daniel Hawkins, Drake Ruiz și Jacob Ivascu, în vârstă de 16 ani, au murit din cauza rănilor suferite. Șoferul, care avea 18 ani, a supraviețuit, împreună cu doi pasageri de 13 ani.

Anurag Chandra a fost acuzat anterior de un incident de violență domestică în 2020, înainte de accidentul fatal.

„Uciderea acestor tineri a fost o tragedie îngrozitoare și fără sens pentru comunitatea noastră. Mulțumesc juriului pentru verdictul lor. Acesta este un pas important spre justiție”, a declarat procurorul districtual Mike Hestrin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Trei tineri de 16 ani au fost ucişi după ce au bătut în uşa unui bărbat din California şi au fugit. Bărbatul i-a urmărit pe drum şi le-a izbit maşina într-un copac