Antena Meniu Search
x

Foto Doi români, principalii suspecţi în cazul uciderii lui Alessandro Gozzoli. Bărbatul de 41 de ani a fost găsit doar în lenjerie intimă, cu mâinile şi picioarele legate

La doar 41 de ani, cu un viitor în faţa ochilor, destinul lui Alessandro Gozzoli s-a frânt dramatic. Italianul a fost găsit fără viaţă, în apartamentul său din Modena.

de Monica Palade

la 03.05.2023, 09:58

Era doar în lenjerie intimă, cu mâinile şi picioarele legate. Anchetatorii au crezut atunci că au de a face cu un joc erotic care ar fi mers prost. Nu au exclus nici varianta jafului, pentru că mai multe obiecte aparţinând italianului, inclusiv maşina, au dispărut. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat.

Au fugit în România după crimă

La aproape două luni de la crimă, întrebările au rămas. Însă cel mai probabil îşi vor găsi în curând răspunsuri. Şi asta pentru că anchetatorii au reuşit să identifice un suspect. Este vorba de un român, care ar fi avut un alt compatriot drept complice. Imediat după faptă, cei doi ar fi fugit în România. Unul dintre ei a fost arestat de autorităţile române şi urmează să fie extrădat în Italia, scrie ilrestodelcarlino.it.

Autopsia a arătat că Alessandro a murit prin asfixiere. Cercetările se concentraseră, evident, pe ultimele ore din viaţa victimei și, mai ales, pe ultimele persoane care îl văzuseră în viață. În plus, i-au fost verificate şi reţelele de socializare, telefonul şi aplicaţiile de daiting.

Tocmai modul în care a fost găsit cadavrul a fost considerat „suspect” de anchetatori. Camerele din zonă ar fi arătat un tânăr cu păr blond părăsind apartamentul victimei în miezul nopții. Crima avusese loc în casa din via Bassa Paolucci, în Casinalbo.

Bărbatul de 41 de ani a vorbit la telefon cu un prieten până la ora 19. Era vesel şi senin, după cum au spus prietenii. Vineri dimineață, însă, Gozzoli nu s-a prezentat la serviciu și a încetat să mai răspundă la telefon. Din acest motiv angajatorii, împreună cu un prieten medic și sora victimei se prezentaseră în apartamentul acestuia, făcând teribila descoperire. Alessandro murise de ore întregi, sub cearșaful subțire care îi acoperea trupul fără viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Doi români, principalii suspecţi în cazul uciderii lui Alessandro Gozzoli. Bărbatul de 41 de ani a fost găsit doar în lenjerie intimă, cu mâinile şi picioarele legate