Meniu
Search
x

Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost abandonat într-un coş de gunoi din toaleta unui tren din Marsilia

Îngrijitorii unui tren din Franţa au avut parte de o descoperirie macabră în timpul programului. În toiul nopţii, trupul neînsufleţit al unui nou-născut a fost găsit abandonat într-un coş de gunoi aflat în toaletă.

De Redactia Observator la 15.09.2021, 10:44

Cadavrul bebeluşului a fost găsit luni seara, în coşul de gunoi al unui tren de călători care circula pe o rută internă din Marsilia. Îngrijitorii au făcut descoperirea în dreptul staţiei Saint-Charles, în momentul în care au mers să golească coşurile de gunoi din interiorul cabinelor. "Îngrijitorii care curăţau trenul în timpul nopţii au descoperit în toaleta unuia dintre vagoane corpul unui nou-născut, un băieţel abandonat", a declarat procuratura din Marsilia.

Ancheta a fost încredinţată brigăzii responsabilă de omucideri asupra minorilor mai mici de 15 ani, parte a securităţii din Marsilia. Reprezentanţii SNCF, compania feroviară căreia îi aparţinea mijlocul de transport, nu au dorit să ofere declaraţii pe baza acestui subiect. Potrivit anchetatorilor, autopsia copilului indică faptul că acesta s-a născut viu. Pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la moartea bebeluşului, dar şi pentru a identifica persoana care l-a abandonat în coşul de gunoi, autorităţile franceze au demarat o amplă anchetă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost abandonat într-un coş de gunoi din toaleta unui tren din Marsilia