Antena Meniu Search
x

Ucisă pentru că mânca pe ascuns. Isabella, o fetiță de 6 ani, a fost găsită moartă în cușca câinelui, cu bandă adezivă lipită pe față, în Hawaii

O fetiță de 6 ani din Hawaii a trecut prin chinuri groaznice pentru că s-a furișat să mănânce, după ce părinții adoptivi au înfometat-o. După două luni de la dispariția victimei, sora sa le-a mărturisit oamenilor legii că Isabella a fost găsită fără viață, în cușca câinelui, cu bandă adezivă lipită peste nas și gură. Părinții săi adoptivi au fost arestați, fiind suspectați de crimă, însă trupul copilei este de negăsit.  

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 08:28

Ucisă pentru că mânca pe ascuns. Isabella a fost găsită moartă în cușca câinelui, cu bandă adezivă lipită peste gură și nas, în Hawaii
Ucisă pentru că mânca pe ascuns. Isabella a fost găsită moartă în cușca câinelui, cu bandă adezivă lipită peste gură și nas, în Hawaii - Poliție Honolulu

Isabella Kalua, o fetiță de 6 ani, a fost dată dispărută de părinții săi adoptivi în luna septembrie. Sute de voluntari au căutat-o fără succes, timp de două luni. Însă, ceea ce părea un caz de dispariție s-a transformat într-o anchetă criminală.

Vineri, sora Isabellei, a mărturisit în fața judecătorilor că sora sa a fost ucisă, susținând că i-a văzut cadavrul în cușca câinelui, pe față având lipită bandă adezivă. Aceasta a mai declarat că mama sa adoptivă a scos-o pe fetiță din cușcă și a așezat-o în cada cu apă pentru a vedea dacă „se trezește”, dar „nu a funcționat”, scrie The Sun. Ulterior, părinții adoptivi au forțat-o să păstreze secret faptul că Isabella „nu s-a mai trezit”.

Ucisă pentru că se furișa noaptea să mănânce

Fetița le-a explicat că sora sa a fost forțată să stea în cușcă pentru că se furișa noaptea să mănânce, de multe ori fiind imobilizată cu bandă adezivă. Copila a mai mărturisit că mama sa adoptivă obișnuia să o țină nemâncată pe victimă. 

Lehua Kalua și soțul său Isaac nu și-au recunoscut vinovăția, femeia susținând în continuare că pe 12 septembrie a fost ultima dată când a văzut-o pe Isabella. 

„Suntem distruși. Nu ne vine să credem că nepoata noastră a trecut prin astfel de momente. Este extrem de trist”, a declarat mătușa biologică a fetiței ucise. Părinții săi, potrivit sursei citate, locuiesc pe străzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Ucisă pentru că mânca pe ascuns. Isabella, o fetiță de 6 ani, a fost găsită moartă în cușca câinelui, cu bandă adezivă lipită pe față, în Hawaii