Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ucise brutal de cumnat cu un topor şi înfăşurate într-un cearşaf, apoi ascunse sub pat. Sfârşit tragic pentru o mamă şi fiica ei de 9 ani din SUA

O mamă şi fiica ei de 9 ani au fost ucise cu brutalitate cu un topor în propria casă din SUA. Acestea erau înfăşurate în cearşafuri şi îndesate sub patul fetiţei, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 23.04.2023, 13:27

Rămășițele lui Keisha Morrison, în vârstă de 45 de ani, și ale fiicei ei, Kelsey, în vârstă de 9 ani, au fost găsite de poliție după ce tatăl fetiţei, Gary Morrison, a sunat la numărul de urgenţă. Bărbatul a găsit cearșafuri şi un topor pline de sânge în dormitorul său.

S-a grăbit la locuinţa din New Jersey după ce Kelsey nu s-a prezentat la școală și nimeni nu a mai auzit nimic de mama ei, Keisha.

"Când Gary a intrat în cameră, a găsit locul crimei, dar nu şi cadavrele. Cerem dreptate pentru nepoata mea. Ea nu merita asta. Cerem dreptate pentru cumnata mea", a declarat cumnata victimei, Atasha Scott. În cele din urmă, poliția a găsit cadavrele îndesate sub patul fetei și a dat vestea devastatoare familiei.

Kelsey a fost ucisă cu câteva zile înainte de a împlini 10 ani

Pe acelaşi subiect

Familia plănuia o excursie la Disneyland pentru ea cu ocazia zilei de naştere.

"Kelsey era o fire explozivă, o personalitate puternică. Keisha era tăcută, nu am văzut-o niciodată supărată”, a spus Atasha.

Între timp, când poliția se îndrepta spre locuinţă, fratele vitreg lui Gary Morrison fugise cu noua maşină a lui Kelsey, pe care ea tocmai o cumpărase cu o săptămână în urmă. O sursă a spus că poliția a urmărit mașina până în Maryland, unde Evory Morrison a fost arestat pentru furtul mașinii. Poliția de stat din Maryland a confirmat arestarea lui Evory Morrison, în vârstă de 44 de ani.

El a fost arestat sub acuzația legată de vehiculul furat luat de la locul crimei, dar este considerat suspectul principal. Evory Morrison așteaptă extrădarea în New Jersey, a declarat poliția din Maryland.

Suspectul, gelos pe relaţia dintre fratele său şi Keisha

Familia părea să fie suspicioasă față de Evory și a spus că este posibil să fii fost invidios pe viața lui Gary. Familia și prietenii au spus că Gary l-a luat pe fratele său vitreg acasă în urmă cu 3 ani și că locuia la subsol. Atasha a spus că cuplul i-a cerut fratelui vitreg să se mute. „Pur și simplu nu se mai simțeau confortabil cu el acolo”, a spus Atasha.

Parchetul Județean a declarat că nu va face publice informații despre acest caz. Anchetă este încă în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Ucise brutal de cumnat cu un topor şi înfăşurate într-un cearşaf, apoi ascunse sub pat. Sfârşit tragic pentru o mamă şi fiica ei de 9 ani din SUA